Někteří se jen potutelně usmívají, další pejsci mají tlamu od ucha k uchu a jiní se řehtají tak, až se dokonce válí po zemi. A je jedno, jestli je to „šlechtic“ s předlouhým jménem nebo obyčejný voříšek z ulice – všichni mají společné to, že je baví život. Ale přece jen: Vůbec nevíc se v naší soutěži smějí kříženci!

Přihlaste i svého mazlíčka, může se stát nejPsem kraje!

Že se váš pejsek na fotkách nesměje jako jiní? Nevadí, nepochybně zaujme třeba svým „vědátorským“ výrazem. Stejně jako řada hlasujících určitě neodolá jeho příslovečnému psímu pohledu. Přihlaste proto i vy svého mazlíčka do unikátní soutěže nejPes 2012 a udělejte z něj šampióna kraje, ve kterém žijete!

PŘIHLASTE SE DO SOUTĚŽE ZDE >>>

Letošní novinkou soutěže totiž je, že svého nejPsa bude mít každý ze 14 krajů ČR. Nebude ho vybírat tentokrát žádná odborná porota, ale výhradně čtenáři Blesk.cz svými hlasy. Vítězové potom postoupí do superfinále, ve kterém čtenáři zvolí nejPsa celé České republiky.

Betynka - Pudl trpasličí
Autor: nejpes

Jak se přihlásit a vyhrát

Zaregistrujete se na internetových stránkách www.nejpes.cz. Tady vyplníte krátký dotazník a vložíte fotku svého pejska. Následně ho můžete prostřednictvím textových SMS zviditelnit - tedy poslat ho do VIP zóny nebo mu zvýraznit profil a vytvořit galerii dalších fotografií. Už 16. května začíná internetové hlasování, ve kterém čtenáři deníku Blesk a Blesk.cz vyberou nejhezčí pejsky jednotlivých krajů. A možná to bude právě váš mazlíček!

Fotogalerie
50 fotografií