Dát dětem kus prostoru na zahradě, kde obvykle relaxujeme a chceme mít klid? Pro někoho skoro nemyslitelné, ale je to nutnost. Budete mít své potomky stále na očích, svou energii si „vybijí“ aniž by něco poničily a zabráníte tak i možným úrazům.

Kromě obvyklých skluzavek, domečků nebo pískoviště své rošťáky určitě potěšíte i trampolínou. Nejen že je neomrzí, navíc si ji můžete užívat i vy – cvičení na ní například pomáhá hubnout…

Náš tip: Dětská trampolína inSPORTline Skippy 122 cm

Dětská trampolína s držadlem inSPORTline Skippy 122 cm.
Autor: Sportnanetu.cz
Trampolínu, a nejen dětskou, se vyplatí koupit v e-shopu. Výhodně ji teď pořídíte prostřednictvím portálu www.sportnanetu.cz. Ten nabízí nejen příjemné ceny, ale k jakékoliv zakoupené trampolíně dostane navíc také jako dárek zdarma sadu na badminton.

Dětskou trampolínu o průměru 122 cm s madlem pro přidržení a pro kondiční cvičení tu například nabízejí za 1 090 korun.  Madlo lze namontovat  a zase demontovat. Tato dětská trampolína má nejvyšší standard provedení bezpečnosti, vlastní certifikáty podléhající nejpřísnějším světovým kritériím.

Ke každé zakoupené trampolíně dostanete zdarma sadu na badbinton
Autor: Sportnanetu.cz
Trampolína odpovídá normě EN-71 německé zkušebny TÜV NORD a ASTM Internacional. Má nejkvalitnější nekorodující galvanizované pružiny. Trubky Heavy Duty jsou taktéž galvanizované a tedy odolné vůči korozím. Dopadová plocha vyniká vysokým odrazem, je z materiálu vyvinutého v USA odolného proti UV záření.

Pokud chcete dovádět s dětmi na trampolíně i vy, určitě si na www.sportnanetu.cz vyberete z bohaté nabídky nejrůznějších typů. Pořídit tady můžete i ochranné sítě a mnoho dalších doplňků.

Fotogalerie
3 fotografie