DISKUSE K ČLÁNKU

kokrouc_1:Tak koukám že Nesvatbovka bydlí již několik let za Prahou, zatímco její dcerunka Bibiána Březinová je překvapivě žačkou státní jazykovky (ZŠ) Drtinova, kde je jednou z podmínek přijetí trvalé bydliště na Praze 5!!!! No a každý rok berou jen 24 žáků. Takže je mi úplně jasný, který dítě vezmou /analogie s úžasně chytrou Charlotte Gottovou, kterou letos přijali na ZŠ PORG, kde brali 36 dětí z 228 zájemců). Sakra, dneska nestačí aby dítě bylo chytrý, umělo angličtinu, měli jste peníze na školný...ještě musíte bejt denně v TV, aby se dostalo!! /škoda že tu není "puke smile"/.

(11. 01. 2012 02:14)

margarethka:bordel nevidím, jen hodně věcí na policích. Naopak musí udržovat pořádek a pořád utírat prach, když se jí na to nádobí na policích práší. A ten kuchyňský stůl se mi moc moc líbí.

(07. 11. 2011 12:41)

nenimozna69:Na stydění to snad zas až tak není. Má všechno po ruce a je v pohodě.

(02. 11. 2011 20:32)

sores:Na jejim místě bych se styděla ukázat celému národu jaký má bordel a vetešnictví v bytě.Dcera žije v bordelu a spoustě krámů, co z ní asi bude když příklady táhnou?!

(02. 11. 2011 10:58)

matyldamatylda:...noo, to snad trochu přehá­níte!­!...Pr­ostě jí to takto vyhovuje, cítí se tam dobře a že se nám to nelíbí, to už je náš problém.

(02. 11. 2011 18:08)

kokrouc_1:Psát o 9 letém dítěti, že rádo jí saláty...taky o ní stále vypráví, že chodí na balet atd. Když chtěla mít dceru jako éterickou bytost, neměla si jí pořizovat s otylým Karlem Březinou, který již ve školce vypadal doslova jako prasátko...

Co se týče "vily" tak to na mě působí dojmem loveckého zámečku, až na to že tam teda nejsou ty trofeje. Některý ženy vystupujou na veřejnosti jako hogo-fogo designovky a po výstupu z auta zalezou do takovýchto příšerných směsí stylů - "nahoře huj, dole fuj".

Jen nechápu proč je tam 2x napsáno že nepracuje v pracovně protože tam není lednice?? Vždyť ta osoba je známá tím, že skoro nic nejí - ani se jí nedivím, stačí se podívat jak vypadala dřív... prostě nějak nechápu, proč jí chybí ta lednice? Je snad závislá na jejím zvuku?

(31. 10. 2011 02:02)

matyldamatylda:...ono je příjemné mít po ruce led do WHISKY ...!!!

(31. 10. 2011 21:05)

znojmacka:podle mě, jsou 3 druhy bydlení.. vybydleno- (neosobní minimalismus), zabydleno- ( útulnej domov , úměrně podtrženej některými útulnými doplňky) a přebydleno- nebo-li taky rozbydleno- ( přemíra útulnosti, se.repatiček, který by sólově působily pohodovou atmosférou, ale pokud jich je jak na smetišti, tak to jak smetiště taky potom vypadá.)
Souhlasím s tím, že jde vidět, že se v tom domě žije a možná je mi to i o něco sympatičtější, než to úplný " vybydleno", ( bez zásahu exekutora), ale obojí je na mě příliš a ani v jednom bych nebyla úplně spokojená.. Ve "vybydlenu" bych měla pocit, že mě dusí vakuum a v přebydlenu zas, že mě dusí hromada věcí.

(30. 10. 2011 15:52)

cinderella: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 10. 2011 14:39)

zlobit:Ještě, že mně je jedno kdo co a jak má. Ale v všude se práší a tak vystavené věci v kuchyni musí být zaprášeny. Divila bych se, kdyby to každý den všechno umývali.
Milý BLESKU, to že ukazujete jak mají celebrity vybavené bydlení neschvaluji, ale co, když je jim to jedno. Tyto fotografie mohou lákat POBERTY. Tak se divíme, že někoho známého vykradou.

(29. 10. 2011 19:19)

cinderella: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 10. 2011 14:42)

anka:me osobne se nelibi policovy system vsude.....jelikoz pochybuji, ze nekdo vezme kazdou vec tydne do ruky a umyje ji od prachu....o osmi kockach radeji ani nemluvim....

(29. 10. 2011 19:08)

zlobit:

(29. 10. 2011 19:22)

ales1:není na operačním sále, ale na venkově ve svém vlastním domě. Jestli má zaprášený krabice na čaj není tvoje starost. A osm koček lítajících po velikém pozemku také ne.

(30. 10. 2011 12:58)

anka:me je jedno v cem kdo zije.....jen jsem rekla, co se mi nelibi, co me by vadilo...a od toho ta diskuze je...

(30. 10. 2011 14:17)

szyslak:pise sra cky a stejne tak vypada

(29. 10. 2011 18:02)

zlobit:To není důležité, že píše sr...y, ale důležité je, že vydělá.

(29. 10. 2011 19:21)

12356:Mile damy a panove,odchazim z diskuze nahore porad na mne mrka Karel z pojistovny, tak musim zjistit co po mne chce

Preji vsem hezky zbytek dne

(29. 10. 2011 16:54)

587587:Ahoj a zase někde naviděnou.

(29. 10. 2011 17:05)

12356:ahoj , bylo to prijemne pokecanicko

(29. 10. 2011 17:11)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy