DISKUSE K ČLÁNKU

bara:milé dámy, ráda vás vidím a nic proti všim domácím mazlíčkům - kočičkám - nemám, ale věřte, že i kdyby byste čekaly u "záchůdku" až se kočička vykaká a okamžitě s tím běžely ven, stejně vám ten odér časem "provoní" vzduch v bytě.
A pokud se to děje několikrát denně, tak se to tam zabydlí ve stěnác­h...tk­aninác­h.

vy si myslíte, že to cítit není, ale ten, kdo kočku doma nemá, tak okamžitě když vejde do nějakého bytu, tak pozná, zda tam kočku chovají, nebo ne.

kočičince i venku dříve cítítš než vidíš - je to odér mohutný...
jinak k těm, co mě napomínají, že asi doma žádné zvířátko nemám..)

jen jedno - nerada bych se šířila o svém soukrí - bydlím uprostřed lesů, na samotě...)
zvolila jsem to nejen z nutnosti, ale protože mám zvířata a přírodu ráda a protože jsem potřebovala ke své práci velký dům...))
no, toť vše - přeji hezký večer, písmenkovým nickům - a nejen těm )

(29. 10. 2011 18:58)

bara:pardon - orpava - soukromí...)

(29. 10. 2011 18:58)

bara:a to jsem bydlela moře let v centru většího města - a nejen tam...
takže - nic proti vám a vašim kočkám skutečně nemám, jen jsem zvyklá nazývat věci pravým jménem

(29. 10. 2011 19:00)

anka:Baro, ja s vami souhlasim....osobne jsem proti tomu zit spolecne se zviraty....kamkoliv prijdu a maji doma psa ci kocku, je to tam citit a chlupy jsou vsude....

(29. 10. 2011 19:11)

bara:přela jsem se o to, zda je cítit kakání koček v bytě (sami s tím chodíme na WC!!) a původně jsem se zamýšlela nad tím, že osm koček, která má tato spisovatelka, cítit doma skutečně musí být...

a´t si každý chová doma koho chce, mnoho z nás má nějaké zvířátko doma, a to je dobře...takovej pes ti rozumí sotva se na něj podíváš - ale v bytě bych mu záchod neudělala .-))

(29. 10. 2011 23:26)

ales1:všimla jsi si, drbno, že má Bára zahradu jako hrom? Proč by kočky musela mít jen doma?

(30. 10. 2011 12:59)

anka:ona je to vec nazoru....nekomu zvirata v byte nevadi a je to jejich vec......me osobne by to vadilo....rikam si, tolik prace to vezme, aby bylo stale cisto a se zviratkem doma musi jeden uklizet jeste vic...)

(30. 10. 2011 14:23)

lysohlavek02:bara***...ty bábo hrbatá se.reš s těma tvýma smradlavýma kočkama na jednu hromadu a tady děláš chytrou...

(30. 10. 2011 10:41)

jity:je to tak, všechno je v lidech a zvířátka mám také ráda, ale v bytě je nemáme. Chce to jak píšete starat se.

(29. 10. 2011 16:49)

12356:jity

(29. 10. 2011 17:12)

kockafilip:Přidávám polínko k diskuzi " kočičí záchodky " , po mnoholeté zkušeností s kočičkami radím : žádné záchodky, ale naučit chodit číču od koťátka do umyvadla. Je to ideální řešení, převážně chodí pravidelně ( myslím tím hodinu ) ,hovínko se vezme do toal. papíru a spláchne. Žádné pachy, žádné bedničky,okamžitě umyvadlo umyjete a vše kolem voní.Bohužel, dospělou kočku se to už naučit nedá.

(29. 10. 2011 16:39)

12356:kockafilip a co rikas na tohle?

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=8C4p­zEgncF­Y&fe­ature=­rela­ted

(29. 10. 2011 16:43)

587587:Tý vogo! Kočku na záchodě jsem už na videu viděl, ale tahle je první, co i splachuje !

(29. 10. 2011 17:04)

mumla:To myslíte vážně? Tak teď se mi udělo zle. Mám dvě kočky a neumím si představit, že by mi kadily do umyvadla, které mám určené k osobní hygieně. A argument, že ho umyjete, je zcestný, to by mohly kadit třeba do talíře, vždyť se přeci taky umyje, ne? Exkrementy patří do záchoda a stačí se o ten kočičí pořádně starat.

(29. 10. 2011 18:49)

bara:
kočky - a sekrementy většiny zvířat - obsahují určité bakterie, které jsou nebezpečné pro lidi...jen tak umytím či spláchnutím je nelze zlikvidovat.

(29. 10. 2011 19:02)

lidusa123: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 10. 2011 00:18)

12356:lidua123 Nevim, ale myslim si, ze vsichni co sem pisi o smradu asi maji male bytecky a moc nevetraji. Taky zalezi kde ten zachudek maji umisteny. My mame velikansky barak, kocky maji svoje zachudky v misnosti kde je jenom pracka se susickou a vetraci okno, ktere ma i vetraci sklo, takze opravdu nase kocicky nejsou citit. Navic hodne lidi zapomina, ze lide kvuli premnozeni davaji svoje kocicky kastrovat a to je dalsi plus, kdy kocicka neni citit. A dobre pises, ze pokud davas kocke zbytky od jidla tak bude smrdet jako clovek, pokud dostava kocici konzervy a nebo granule, tak ty kocici exrementy jsou jak bobecky a nejsou citit. Navic pisek ktery se pouziva do zachudku, obsahuji komponenty, ktere okamzite absobuji mocovinu.
No a jinak Te zdravim a dekuji za vsechny kocici mamy a taty, za moralni podporu

(30. 10. 2011 01:24)

lidusa123: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 10. 2011 02:57)

anka:nezlobte se......ale aby kocky chodily na toaletu do umyvadla, kde se jeden venuje sve osobni hygiene, mi prijde velmi nehygienicke a nechutne...

(29. 10. 2011 19:13)

bara:

(29. 10. 2011 23:27)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy