gogo:Smekám před paní Jandovou... Hluboce před ní smekám ! Je nejen nádherná a skromná žena, ale i vynikající zpěvačka i taičistka..
Její hlasový rozsah je až šokující ...
gogo:Milý anonyme... Kdyby jsi uměl a dokázal toho v životě alespoň tisícinu toho, co tato žena, mohl by sis gratulovat. Ale Ty - jak vidno - umíš jen ve skrytu urážet. Aniž by sis uvědomoval, že tím shazuješ především sám sebe...
aha-aha:Zora Jandová je zestárlá dávno zhasnutá herečka, spíše stará herka, to je přesnější. A to prý nechce zestárnou a chce žít do 150 let. Ha ha ha.NO KRÁVA JE TO !!!
gogo:Milý anonyme... Kdyby jsi uměl a dokázal toho v životě alespoň tisícinu toho, co tato žena, mohl by sis gratulovat. Ale Ty - jak vidno - umíš jen ve skrytu urážet. Aniž by sis uvědomoval, že tím shazuješ především sám sebe...
aha-aha:Drahý také anonyme "gogo", ty se jistě skrýváš jen proto, abys plastikovou a netalentovvanou herku Zoru Jandovic bránil a klaněl se jí až k zemi.Klidně si posluž a smekej přední tak hluboho, že budeš lízat cestou i zem. Mně je to fuk.Ale nevnucuj nám svůj názor na tuhle pipku, které Merta celý život zahýbá.Asi ví proč a má recht. S fortinem souhlasím, jen z dočtení vím, že lidé z jejich muzikálů odcházeli.Proto už nic netvoří, jen pitvoří na zahrádce o ničem.
gogo:Zde jsme všichni v anonymitě. Tak jsou stanovená pravidla. A proto já zde nikdy nikoho vulgárně neurážím, protože bych to považoval za zbabělost. Slyšel jsem mnohokrát paní Jandovou zpívat živě a mráz mi šel po zádech... A viděl jsem ji i cvičit taiči a musel jsem také hluboce smekat. Taiči cvičím také a proto vím jak je to velice složité a kolik let trvá, než se podaří člověku toto čínské cvičení ovládat. A ona je i v tomto perfektní.. Zkus si vulgární anonyme alespoň to taiči naučit a za pár let budeš mluvit jinak.. Protože taiči prospívá nejen tělu, ale i duši. A Tvá by to potřebovala jako sůl...
aha-aha:Hele gogo, ty "slušnej" anonyme, tebe já si zapamatuju a uvidíme jak budeš slušnej i jinde. Mně běhá mráz po zádech z tvých příspěvků tady.Já cvičím tai-či víc jak 10 let, ale z Jandový se proto nepo***, jasný? U ní je to možná to jediný co v životě zvládla, protože ani manžel její cvičení neocenil a má choutky na jiné pipinky.Tak dej už pokoj,nebo nejlíp, pozvi tu plastiku Zoru na rande, třeba tě vezme na milost, když už jsi tak skvělý tai-či-sta Zdarec joudo
gogo:pro aha-aha : Nevím proč zbytečně lžeš… Taiči jsi necvičila nikdy ani hodinu. Protože kdyby jsi skutečně cvičila a ovládala taiči, ovládala by jsi především i sama sebe a ovládala by jsi mimo jiné i slušnost. O tom to je. Což Ty samozřejmě vůbec nemůžeš ani zdaleka tušit.. A nepřekrucuj mnou vyslovené. Nikdy bych totiž nenapsal že jsem skvělý taičista. Protože skvělých taičistů je v Česku jen pár. Ale Zora Jandová mezi ně podle mne jistě patří... Takže děvče nešťastné… začni cvičit a za pět let si můžeme povědět jaká že změna s Tebou nastala...
aha-aha:Milý gogo, ta cinderella je Tvoje ozvěna, že? Na víc, než opsání Tvého textu se nezmůže. No jo, oprostě bezmozek. Jinak cvičím a dále cvičit budu, ale na tak až nenormálně pokorná až téměř svatá slova od Tebe, to nelze nezareagovat.Jsi opravdu vzor ctností.Kéž Ti to vydrží po zbytek života.Ale Ty s Tvým sebeovládáním jistě nikdy nevybuchneš.Já ano, ale smíchy nad Vašimi komentáři. Jste oba až nemožně trapní.
Tak já jsem "děvče nešťastné", no to může napsat jedině stoletý kmet.Gratulace ke století Mějte se tu jak chcete i s tou blbkou Jandovou.