DISKUSE K ČLÁNKU

poharek:Danago mi přijde jako ženská zahleděna jen sama do sebe a vůbec by mě nepřekvapilo kdyby si hlasy pro svého psa posílala hlavně sama.Přiznáte kolik hlasů jste si sama poslala???Také nevěřím,že jste to nedělala pro peníze,každý kdo do té soutěže šel tak si určitě přál vyhrát,ale vy jste to chtěla za každou cenu tak to kvůli vám odnesl pes z útulku.Jsem moc ráda,že váš pes zkončil až na čtvrtém místě.A pochybuji,že podniknete nějaké další kroky,na to jste moc slabá!!

(25. 06. 2012 13:57)

jitkakar:Paní Dana by měla trvat na omluvě a vysvětlení od Blesku!!! Ať se ukáže, že bulvár manipuluje s lidmi !!! O nic jiného jim nejde, hlavně zvýšit tržbu !!! Jsem vyléčená, už se nikdy od nich nepřihlásím do žádné soutěžě !!!

(23. 06. 2012 09:14)

freya111:Samiraaaaa: vy toho o psech asi moc nevíte, co? Když pomineme fakt že o bulících říkáte že jsou agresivní tak termín "bojové plemeno" je jen novinářský nesmysl. Bulíci se vám líbit nemusí, jsou to vzhledově zvláštní psi, ale když už je chcete pomlouvat tak alespoň za něco co je pravda...

(23. 06. 2012 01:03)

danago:nešlo o peníze, ne??? Myslíte, že na tom nikdo nevydělal? Vítězové jistě ne, ti přece slíbili výhru pro KELLY.
Co organizátor ????Přemýšlíte vůbec? Mě je to jedno co tu kdo píše , nikdo nic neví, ale postarám se o to , aby pravda vyšla najevo taková jaká byla doopravdy. MOŽNÁ TO RADĚJI NEČTĚTE NELÍBILO BY SE VÁM TO.

(23. 06. 2012 00:13)

lenvec3:Já myslela paní Dano, že jste toho nechala ale dobře: ZA TOLIK ZASLANÝCH SMS MŮŽETE VY A VAŠE STÍŽNOST. LIDEM SE PROSTĚ VÁŠ KROK K PROSAZENÍ VAŠEHO PSA NELÍBIL A UDĚLALI VŠE PROTO, ABY VY JSTE NEMĚLA VŮBEC ŽÁDNOU VÝHRU!!! A POKUD JSTE TAK SOBECKÁ A MSTIVÁ ŽE TOTO NECHÁPETE A JEŠTĚ SE HODLÁTE JEŠTĚ POUŠTĚT DO DALŠÍCH SPORŮ, TAK VŠECHNY PŘESVĚDČUJETE, ŽE JSTE OPRAVDU ZLÁ, ZÁVISTIVÁ A JDETE POUZE PO VÝHŘE A Z TOHO SE MI CHCE HODNĚ BLÍT!!!

(23. 06. 2012 19:46)

geraldina67:Dobře vám tak Dano, kdyby jste si věčně nestěžovala jako třeba na Kelly mohla jste být umístěná, a právě díky tomu jste skončila na 4 místě jelikož lidi se Vás za každou cenu snažili přehlasovat a díky bohu se to povedlo takže máte co si zasloužíte ! A Kelly taky Dano musí být hrozné žít sama se sebou když vidím jak tady zapškle komentujete, vemte raději vašeho pejska na procházku uděláte líp.....

(22. 06. 2012 18:31)

jitkakar:Bulíci nejsou zrovna "krásní", ale rozhodně to nejsou " bojová plemena" ani zákeřní psi. Nezáleží na pejskovi ale na páníčkovi, jak si ho vychová !!!

(22. 06. 2012 17:04)

lenvec3:Že vás huba nepálí takhle hnusně mluvit o pejscích, co je pro někoho miláček. Bulíků znám hodně a nejsou to žádný hajzlíci, to jsou malá rozmazlená plemena svým pánem.
A paní Danago sama víte jak to s hlasováním bylo... V tomhle případě finále nešlo o penize - to bylo úplně o něčem jiným, tak tu nepište bludy

(22. 06. 2012 15:09)

fantom08:

(25. 06. 2012 21:57)

henes:jsem pejskař ale bulteriery přímo nesnáším. jsou to zákeřní hajzlíci a vzhled horší než prase. Nevím jak se hlasuje ale nevěřím . Nu o nic nejde............

(21. 06. 2012 21:57)

fantom08:ty jsi asi tak pejskař, jako ředitel zeměkoule, NEEXISTUJE zákeřný bulík

(25. 06. 2012 21:57)

maxerter:Neco naprosto fascinujiciho - brzo jiz nebude mozne! HORI! viz http://sux.cz/f72c

(21. 06. 2012 21:17)

samiraaaaa:Ten na 3 místě je víc jak škaredej, zvířata mám ráda, ale tahle rasa navíc agresivní a bojová nemá s krásou nic společného, asi se o hlasy přičinili zazobaní páníčci, jinak ti první dva jsou hezcí...

(21. 06. 2012 20:01)

jana999:taky si myslím, kdo pro to hlasoval?

(21. 06. 2012 21:21)

fantom08:bože ty jsi jelito, bulíka jsi viděl/a tak max. na obrázku, co? Jsou to nejhodnější psi, mnohem milejší, než většina ostatních

(25. 06. 2012 21:55)

pindus:Tak proč jsi ho nepřihlásil???

(21. 06. 2012 19:00)

mouchavopruz: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 06. 2012 18:48)

danago:neporazil pokud byste sám neměl tolik peněz aby jste ho přehlasoval, nebylo to o kráse pejska , ale o penězích ,smutná soutěž

(22. 06. 2012 12:08)

danago:taky sem byla naivní a hloupá, hlasovalo pro nás sice hodně lidí ale stačilo to jen na 4. místo tři tisíce lidí opravdu pro jednoho pejska nemůže hlasovat

(22. 06. 2012 12:09)

freya111:naivní a hloupé bylo nahlašovat Dogpoint.. ale chápu, že šlo o to dostat vašeho psa na jedno z prvních tří míst.. Osobně bych pro Maltézáka s mašličkou v životě nehlasovala a můžu s klidným srdcem říct, že jsem jeden z lidí, kteří poslali hlas Kelly... to je totiž, na rozdíl od toho vašeho, opravdový pes.

(23. 06. 2012 01:10)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy