DISKUSE K ČLÁNKU

cinderella: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 12. 2010 17:46)

kacota:Popelka, počúvaj u nás sa tu hovorí, že v Amerike sa nesmie popíjat na verejnosti atd...Však vy tam normálne slopete jak my Slováci prosím ta a na ihrisku??? Tak to ma podrž To by som sa ozaj cítila AKO DOMA

(06. 12. 2010 00:04)

cinderella: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 12. 2010 17:53)

kacota:Popelka, to sú také dve pitoreskné postavičky našej malej šoubiznisovej scény

Norika je dáma v rokoch, ktorá je povolaním "boháčka" ,podniká najnovšie v móde...Braňo je spevák, ktorého nikto nehrá v rádiách, nikto ho nepočúva, nikto na neho nechodí, tak skladá pesničky pre Noru...

Títo dvaja sa rozhodli pred pár rokmi podla vzoru Big Brother natočiť vlastnú reality "šou"...12 ludí, čo som dala dole na videu bývalo v ich garáži a kto postúpil, prechádzal do domu medzi psíkov...
Nakoniec dali 2 miliony korún tomu peknému chlapcovi z Košíc - ich mesta...

Od tých čias sa Nore zažiadalo kamier a využije každú príležitost na to, aby sa niekde pretrčila. Má vytríbený vkus a ešte vkusnejší slovník..

Nepovažovala by som týchto dvoch za vzor slovenského kultúrneho človeka, spolu s iným programom Farmár hladá ženu čo beží teraz , je to skor tá obrátená strana mince...
Zabudla so podotknúť, že Braňo je alkoholik, niekolkokrát liečený,keby nebolo Nory, tak je už niekde inde
Pred nejakým časom bulvár nachytal Braňa s kur.ami v apartmáne, ale podla všetkého, to bolo zinscenované, bol opitý a ako vždy nevedel ani čí je ...

trošku ti ich priblíži videjko

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=HkMs­S7jR-Is&feature=related

Pozdravujem ťa krásne zo Slovenska

(02. 12. 2010 19:37)

kudlankabezbozna:To jsem něco zachrápala - v Čápech to přece byl jasný rozvod

(02. 12. 2010 17:52)

kacota:kudlanka, ty sleduješ len Hledá se táta a potom nevíš čo nového vo vodách slovenského showbizu
Norika stiahla minulý týžden v posledný den žiadost - zo zdravotných dovodov, aj ked sa dušovala, že to neurobí !!!!
No ale potom by sme my prišli skrátka a čím by sme si krátili dlhé zimné večery, že?

(02. 12. 2010 19:18)

valdis:Tí dva tupci udělaji vše pro to aby se opět zviditelnili. Jelikož už jsou známy, každej na ně kašle. No když jsem minule zjistil že ta Dolly Baster má JENOM 41 let a ne 65 na které vypadá, tak mi padla čelist !!!

(02. 12. 2010 15:12)

joel:Zrejme ho nakonec opravdu zvolili presidentem! A stehuji se na hrad! Nora jako prvni dama bude opravdu dustojnym predstavitelem Slovenska. Gratuluji.

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=jOS­JVI09f­2I&fe­ature=­rela­ted

(02. 12. 2010 12:54)

sharkfish:to je festival kýče a nevkusu

(02. 12. 2010 10:56)

evolucius:...bylo to celé nabubřelé,vkus jak Rus,už to splasklo,je to hnus...některým lidem prostě prachy nepatří do ušmudladných pracek vých­odňár­ských,­kome­dian­tských­...a­le zase jsem se tou absurditou pobavil...Ale žijí tu jejich kolegové ze slováče,kteří by mohli na ty pozlacené kýče naskočit...a pak se tu natřásat,a natřásat,a natřásat...a my se zase tím hnusem bavit,a bavit.

(01. 12. 2010 21:06)

kacota:s Mojsejovcami a ich "šou"

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=MB_B­J4UwyWs

(01. 12. 2010 17:51)

i626:Když pominu gauč, na kterým tu karikaturu člověka jménem Dolly Buster pohryzaly její vlastní filcky, nebo jiný breberky, tak je to opravdu kýč jak bič Kdo se navíc díval kdysi dávno na tu reality show Mojsejovci, tak mu chování Mojsejové muselo připomenout jeden vtip. Ten znáte? Potkají se dva ruští milionáři a jeden říká druhýmu "heč, mám tričko Gucci za 300 dolarů" a ten druhej říká "ty seš ale blbej, kdyby jsi šel o ulici dál, tak tam ho mají za 500"

(01. 12. 2010 17:31)

bara:
no to je krásný vtip, ano, hodí se na ni...)
přečetla jsem si článek, který psala ona o sobě - nejvíc tam vyjmenovává, ci si koupila v poslední době, a kolik co stálo )))

(01. 12. 2010 17:34)

pgga:Moc Vam dekuji...tak dlouho jsem se nezasmala.

(01. 12. 2010 19:04)

frnduskova:Takový kolotočářský nevkus se jen tak nevidí Jak by řekla Francina Čížková, ten trpaslík a totem na zahradě tomuto domu dodávají ten správný akcent a punc

(01. 12. 2010 17:24)

bara:já se skutečně nechci hádat .-) - ale Františka má vytříbený vkus. (rozhodně by ji trpaslík a totem dojmul) Tím ovšem nechci říct, že ty vkus nemáš, jen proto, že sní třeba nesouhlasíš - vkus může být různý, zrovna tak jako nevkus.
doufám, že mi rozumíš, nic ve zlém...)

(01. 12. 2010 17:32)

frnduskova:S Františkou Č. musím většinou souhlasit, mohla by ale ohodnotit také Noru Mojsejovou, její šatník, " vytříbený vkus " a " decentní " chování

(01. 12. 2010 18:50)

bara:
to by mě taky zajímalo

(01. 12. 2010 20:08)

sharkfish:problém u františky není, jestli má nebo nemá vkus, ale že sama nemá vizáž a styl na to, aby kritizovala druhý

(02. 12. 2010 10:58)

ivkanatka:Jojo, souhlasím !

(02. 12. 2010 17:41)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy