DISKUSE K ČLÁNKU

bara:http­://zi­vot.les­k.ca­s.sk­/cla­nok/68­3/ele­onora-mojsejova-obvinena-a-bez-penazi.html

(01. 12. 2010 16:23)

bara:a ty repliky nábtku jsou taky mizerné - např. ten stolek, - baroko a navrch jako deska jednoduché kouřové!! !! sklo...
atd...
totém (indiánský, chatařský, trampský) u domu (podnikatelské baroko) - mě "dostal "nejvíc - ještě víc jak ten trpaslík před domem a okno nad garáží a i to "vyřešené" okno druhé - na čelní straně domu )

(01. 12. 2010 16:06)

bara:tohle muzeum porcelánu a barokního nábytku, sestaveného halabala po různých místnostech, s nevkusně naaranžovanými různými doplňky, bych nechtěla skutečně ani zadarmo
I tady by mělo platit, že někdy méně znamená více...
Všimla jsem si tehdy, z čeho společnost pila - z jakých číší... Ta ženská - majitelka tohoto domu, to je pravá ukázka zbohatlíka,, který se najednou dostal k majetku, nejen že se neuměla chovat, ale tato paní domu ukázala svůj neuvěřitelný nevkus, je to takový nabob, který si např. myslí, že když bude pít z barevných zdobných číší, že tím se reprezentuje jako skvělá bohatá hostitelka..//Tyhle číše jsou skláři vyráběné pro dekoraci, (je to jako kdyby malované dřevěné líži z Ruska předložila jako příbor k polévce )// - i anglická královna a jiná šlechta pije z číší jednoduchých, elegantních, nepřeplácaných zlatem, majolikou....)
*
Navíc ani ta vila není hezká po arch. stránce - několik stylů splácaných dohromady (viz např. to okno s balkonekem nad garážovými vraty - to je skutečně otřes...a nejen to ) - nevkus, kýč...
*
hrůza, děs,

(01. 12. 2010 15:48)

ellora_danen:si každý normální člověk nechá postavit dům podle svých představ...a rozhodně nebude kupovat tuhle příšernost

(01. 12. 2010 15:47)

bara:
až se mně tajil dech nad takovým nevkusem, přeplácaností, okázalou ukázkou peněz...uff - nechtěla bych to ani zadarmo

(01. 12. 2010 15:50)

bara:ale ten některý nábytek (jsem si prohlídla ty fotky), je rokoko...

(01. 12. 2010 16:53)

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 12. 2010 15:13)

ales1:barák unifikované podnikatelské baroko a extrémně nevkusně zařízené- to koupí leda Paroubková

(01. 12. 2010 15:09)

bara:ano, extrémně nevkusný!!!

(01. 12. 2010 15:51)

akrapaz:No já jsem žádnou žádnou skvostnou architekturu v sousedství nenašel - jsou to spíše takové chatrče. Jen se divím, že tyhlety rádoby "celebrity" nevěděly na začátku, že barák je pro 2 osoby velkej a teď se toho chtějí zbavit? Já bych v tom viděl spíše finanční nouzi nebo bankrot - teď jim bude stačit i normální garsónka v paneláku - počestná žebrota!

(01. 12. 2010 14:51)

bara:ahoj - nevíš prosím, v čem on podniká? Co to je zač? Kdo jsou tito lidé?

(01. 12. 2010 16:08)

letajici_svec2:ona dohazovala bile kone na ktere si mafie brala uvery a on je do poctu te psi smecky co ji lita po baraku akorat nezere psi granule. Ted se to na Slovensku v podsveti reze, takze rychle z hrusky dolu...

(01. 12. 2010 17:36)

bara:už jsem si to přečetla ve vyhledávačí - on je úspěšný slovenský zpěvák a ona úspěšná košická podnikatelka
pak jsem tam našla videjko s ní - sprostá jak dlaždič
ta se bude některým zdejším přispěvovatelům do diskuze zamlouvat )

(01. 12. 2010 16:17)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy