DISKUSE K ČLÁNKU

mara53:Prečo su ludia tak zavistlivy pani Nora je normalni človek ako mi iba bohata určite to nenakradla bola proste pracovita velmi jej fandim je to vinikajuca žena a jej rodinny život je iba jej osobna vec kto si o nej misli inač tak to je iba zavislivec ktory neni taky šikovny ako ona ..važim si ju i ked ju nepoznam osobne ale je to spravna žena ...FANDIM VAM PANI NORA.....A OSTANTNE TAKA AKA STE...

(06. 03. 2011 17:51)

letajici_svec2:Nora stavela a dokupovala tak jak chodili provize s tech jejich pochybnych kseftu, to je tak kdyz se dostane luza k penezum obchodnik se raduje odbornik zasne

(14. 02. 2011 21:19)

kopecek601: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 02. 2011 08:22)

mara53:to je iba zavist ved zbohatnut ste mohli i vy ale asi na to nemate tak jej zavidite,,,nesudte človeka ked ho nepoznate..

(06. 03. 2011 17:53)

mango:je typický příklad toho, že za peníze si člověk vkus nekoupí. Tahle její "pastva pro oči" se dá ustát jen s notnou dávkou antidepresiv.

(10. 02. 2011 19:09)

bohatypodnikatel: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 02. 2011 13:45)

zirafa:tohle už většina z nás ví dávno.....
jen některým, se stejným vkusem jako trhovkyně Nora, se to líbí.....a když se jim k tomu líbí i samotná Nora, tak to už je přímo na klecový lůžko....

(09. 02. 2011 01:25)

klara2:paní Noru jsem nijak ráda neměla,ale teď jí začínam fandit,říká co si myslí a umí peníze vydělat,což plno lidí závidí.Její dům je stavěn a zařízen z věcí ,které se jí líbily a to ostatní musí být každému úplně jedno.Věřím,že i ona umí být nad věcí,což ukázala i v příběhu s jejím partnerem.Takže, kdo chce ať zírá a pomlouvá, je to taky dobrá zábava.

(08. 02. 2011 20:16)

zirafa:no ty máš taky dost.....

(09. 02. 2011 01:32)

pgga: ..souhlasim! Nikoho nenuti aby se jim jeji dum libil...nikoho nenuti si dum koupit...atd. Jeji vkus je JEJI vkus ...nikomu to nevnucuje.
Vi jak vydelat penize(tam je ta zavist od mnohych)...ONA ma a my ne...zkuste vydelat taky!

(09. 02. 2011 01:47)

arpiboy:Nora Mojsejova ziskala peniaze za Meciarovej vlady nie prilis cistymi praktikami, ktore jej uz ale dnes asi iba tazko niekto dokaze. Inak povedane sa obohatila ilegalne a v sucastnosti uz iba investuje peniaze, ktore takto ziskala. A to, ze hovori, co si mysli je sice pekne, ale co z toho ? Jej nazory su uplne zcestne. Kazdeho len kritizuje, ale pritom kritiku na svoju osobu nedokaze prijat. Nechapem, co na nej mozete obdivovat. Jedine Vam mozno imponuje, ze takto "vymasteni" ludia prisli k peniazom, inak ma nic nenapada. Ja som studoval v Kosiciach a zopar krat som videl ju aj Brana v Bille napriklad a mozem Vas uistit, ze na nich nie je nic, co by sme mali obdivovat. Uz len ked si spomeniem ako bola nejaka reality show, boli tusim v Milane, vybrala si tam nejake saty vychvalila ich tam v obchode a ked prisla domov, tak ich mala na posteli a nadavala, ze su hrozne Sice sa na nich clovek niekedy zasmeje, ale to je asi tak vsetko. Ale to ako ich media pchaju do stredu pozornosti je az nechutne a otravuju nam tym zivot...

(09. 02. 2011 11:09)

bohatypodnikatel: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 02. 2011 13:42)

mara53:Prave že kritiku prijima hrdo to malo kto dokaže a raz videnie v Bille tak divim sa študovany človek že tak napiše ..že vy jej zavidite ...

(06. 03. 2011 17:58)

kudlankabezbozna:Zírám, ale nepomlouvám. Jenom konstatuji, že půl hodiny v takovémto interiéru by u mne určitě vyvolalo hodně nepěkný epileptický záchvat.

(09. 02. 2011 14:40)

mara53:mame stejny nazor...

(06. 03. 2011 17:54)

muchojka: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(08. 02. 2011 13:20)

muchojka: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(08. 02. 2011 13:15)

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(08. 02. 2011 13:06)

pgga:Kdyby byla blba ty BLB>>E...tak nevydelala co vydelala!

(09. 02. 2011 01:48)

arpiboy:Ked je clovek dostatocne blby a neciti sa blbo ked tu svoju blbost prezentuje verejne, tak sa na tom da aj zarobit. Mozes si to koniec koncom vyskusat v praxi. Ale ako som uz pisal vyssie Nora prisla peniazom za Meciarovej vlady. A neprisla k nim poctivo. A kazdy, kto sa obohati podvodom je podla mna spina. Teraz uz iba toci peniaze ktore ma a priviraba si este na roznych reality show, lebo spolocnost je nanestastie tak blba, ze jej to zerie. Ale to Vas prejde casom...

(09. 02. 2011 11:14)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy