Milujete tu neodolatelnou vůni papíru a tiskařské barvy, která se na vás po otevření nové knihy vyvalí? Nemůžete se dočkat každé novinky oblíbeného autora? Kocháte se rádi pohledem na různobarevné hřbety knih? Pak se nejspíš budete muset dříve či později poohlédnout po nové knihovně. Nejjednodušší je samozřejmě koupit už hotový výrobek. Pokud se vám ale už domů další kus nábytku prostě nevejde, nezbude vám nic jiného než se poohlédnout po nevyužitých prostorách v bytě a pořídit si větší či menší knihovnu na míru.

A nemusíte ani zruinovat rodinný rozpočet. Využít můžete například staré palety, žebřík, štafle, prázdné dřevěné bubny od kabelů, instalatérské trubky, které vám zbyly po rekonstrukci koupelny, nebo třeba dřevěné bedýnky. Fantazii a kreativitě se meze nekladou. Vedle praktického využití tak můžete vytvořit i zajímavý designový prvek, který dodá interiéru nový rozměr. Ti méně zruční si pak mohou u truhláře objednat knihovnu, která bude pasovat třeba do prostoru pod schody, na prázdné místo na zdi nebo do nevyužitého rohu pokoje.

Pokud tedy stále nevíte, jak hromadící se knihy nejlépe uložit, nahlédněte do naší fotogalerie, která je plná nápadů z celého světa.

Fotogalerie
1 fotografie