Jednohubky s lososem
Autor: archiv firem
S lososem a brusinkami

Potřebujete

2 plátky tmavého chleba
50 g uzeného lososa vcelku
2 lžíce majonézy Hellmann´s Delikátní
Brusinky

Zelená nať z jarní cibulky na ozdobu
Z chleba vykrojíme kolečka, ozdobnou trubičkou nastříkáme majonézu, dáme kostičku lososa, několik kuliček brusinek a ozdobíme zešikma nakrájenou cibulovou natí.

Kanapky s bresaolou
Autor: archiv firem
Kanapky s bresaolou

Potřebujete

8 celozrnných krekrů ve tvaru trojúhelníčků
4 kolečka bresaoly (vzduchem sušené hovězí)
2 lžíce paprikové pasty Ajvar
2 lžíce majonézy
Snítka čerstvého tymiánu

Na střed každého krekru položíme noček z pasty, na něj noček z majonézy, naaranžujeme bresaolu a ozdobíme snítkou tymiánu.

Celozrnné s hruškou

Potřebujete

Celozrnná bagetka
Camembert
Hroznové víno
Vlašské ořechy
Hruška

Hrušku nakrájíme na tenké plátky, hrozny rozkrojíme na polovinu a vlašské ořechy nasekáme na větší kousky. Celozrnnou bagetku pokrájíme na kolečka a postupně na ni klademe pokrájenou hrušku, sýr a hroznové víno. Posypeme vlašskými ořechy.

Pikantní jednohubky

Potřebujete

Emmental
Jahoda
Chřest
Čerstvě namletý pepř

Sýr nakrájíme na stejně velké kostičky, chřest na tenká kolečka a jahody na osminy. Na kostičky sýra položíme chřest, jahodu a posypeme čerstvě namletým pepřem.

Se sušenými rajčaty

Potřebujete

Bílá bagetka
Président La Brique
Sušená rajčata
Cherry rajčátka
Rukola

Sušená rajčata nakrájíme na kousky a cherry rajčátka na osminky. Na nakrájenou bílou bagetku klademe postupně sýr, cherry rajčátka a sušená rajčata. Dozdobíme kouskem rukoly.