Několik uživatelů CEWE FOTOKNIHY jsem vyzpovídali a přinášíme jejich názory na tento originální vánoční dárek.

Libor Rambousek (53)

- Dětem jsem poskládal z jejich fotografií originální školní set, který v sobě zahrnuje lahev na pití, školní sešity a brašnu přes rameno.

 

Gabriela Městková (29)

- Rodičům jsem každý rok slibovala CEWE FOTOKNIHU, letos na ní konečně došlo. Hrozně mě bavilo již samotné sestavování knihy. Knihu jsem udělala jako kroniku mého a bratrova života – od narození do současné doby. Největším strašákem při tvorbě mojí knihy bylo skenování klasických fotografií, které jsem nakonec svěřila FOTOLAB.cz.

 

Lubomír Prokeš (21)

- Jsem ještě na studiích, takže počítám každou korunu a navíc nesnáším vánoční tlačenice v obchodech. Proto jsou pro mě již třetím rokem dárky z fotek super řešením. Objednám je z domova přes internet a vyzvednu si je ve fotosběrně  FotoStar. Letos jsem  již z fotek objednal obraz, vánoční přání, kouzelné hrnečky, tričko s QR kódem a tento týden mě ještě čeká CEWE FOTOKNIHA, kterou chci věnovat babičce.

 

Eva Kroftová (33)

- Tradičně rozdávám fotokalendáře. Nejsou ale úplně obyčejné, do jednoho dne v kalendáriu vždy vložím jeden textový vzkaz s odkazem na další „tajný dárek“. Je to již taková tradice a obrovská zábava pod stromečkem, kde se vždy v hojném počtu potkáme.

 

Petr Tureček (40)

Naši děti najdou pod stromečkem fotodárky s Disney motivy a jejich fotkou. Z nabídky FOTOLAB.cz jsme vybrali hrnečky a dětské Disney fotoobrazy. Babičky pro změnu obdrží tradiční kroniku uplynulého roku v podobě CEWE FOTOKNIHY. Letos jsem se hodně inspiroval knihami v soutěži Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku 2011

 

A jaký dárek darujete vy? Co dárek z fotky? Už jste někdy vyzkoušeli, jakou radost tento originál „za pár korun“ udělá? Pokud to chcete vyzkoušet, můžete si zde stáhnout zcela zdarma plnou verzi programu, ve kterém si dárek z vašich fotek připravíte. Čas máte do neděle 18.12.2011, kdy končí 100% garance dodání fotodárků do Vánoc.

Fotogalerie
12 fotografií