To ukázal i minulý ročník soutěže. Do finále postoupili většinou právě ti, kteří své fotky přihlásili s dostatečným předstihem. Loni ovšem mezi sebou sváděli urputné boje stovky majitelů chatařských a chalupářských skvostů. Jenže letos jakoby stále ještě setrvávali v zimním spánku. Nebo vyčkávají, až co ostatní?

Šance, která se nemusí opakovat!

V soutěži je také tato půvabná chalupa z Vysočiny. A co ta vaše? Přihlaste ji také!
Autor: Chaty a chalupy 2011
Právě proto máte jedinečnou příležitost dostat se do finále 1. kola soutěže. Nechte ostatní spát, prohledejte archiv nebo vezměte foťák, pořiďte snímky svých objektů a rychle pošlete fotky!

Letos se soutěží ve 2 kategoriích: NEJ chaty a chalupy a Nej zahrady. Soutěžit můžete v obou současně a tak rovnou zdvojnásobit své šance.


Určitě i vy máte pěknou chalupu, chatu nebo zahradu! Neváhejte a pochlubte se s ní ostatním čtenářům Blesk.cz. Pošlete ZDE její fotky do unikátní soutěže

NEJ CHATY, CHALUPY A NEJ ZAHRADY

a soutěžte o 144 000 korun!


Soutěží 250 let stará chalupa i chatička z kolonie

Tato roubenka z Podkrkonoší už má více, než 250 let!
Autor: Chaty a chalupy 2011
Jednou z prvních chalup, která se do soutěže přihlásila, je opravdu „těžký kalibr“. Jde o zrekonstruovaný Nový mlýn u Okoře, který podle záznamů pamatuje už husitské války. Smělým soupeřem mu je ale 250 let stará roubenka z Podkrkonoší. Nebojácně se do soutěže přihlásili také manželé Bakešovi z Děčína se svou zahradní chatičkou. Že je zdánlivě obyčejná? Právě takové loni měly u čtenářů nesmírný ohlas!

Bakešovi ovšem soutěží i v kategorii NEJ zahrady. A že je na co se dívat! Se svou zahradou ovšem máte šanci i vy soutěžit o ceny za 140 000 korun. Stačí jen vytvořit jim profil na stránkách soutěže, stejně jako to už udělali mnozí další.

Fotogalerie
7 fotografií