Budete potřebovat 2 osoby

2 kuřecí psa
4 lžíce olivového oleje
2 cibule nasekanou najemno
2 lžíce rozmarýnu
300 g rýže Arborio
200 ml bílého vína
kuřecí vývar
sůl
pepř
200 g rozmraženého hrášku
30 g másla
80 g nastrouhaného parmazánu

Postup

Na gril položte prso a opečte ho z každé strany 3 minuty. Pak ho nakrájejte na kostičky. V hrnci rozehřejte olej a osmažte na něm cibulku. Přidejte rozmarýn a za občasného míchání vařte další 2 minuty. Míchejte, přidejte rýži a vařte 3 minuty. Přilejte víno a 3 minuty vařte. Za občasného míchání pomalu přidávejte vývar tak, aby ho rýže absorbovala. Osolte, opepřete a pomalu vařte. Asi po 15 minutách přidejte hrášek a kuře, vše promíchejte a vařte dalších 5 minut na mírném plameni.