Váháte, co podávat na slavnostní večeři?
Právě ryby jsou od pradávna spojeny se štědrovečerním menu. S tradicí podávání vánočního kapra se můžeme setkat i v dalších zemích střední Evropy, jako je například Slovensko, Alsasko a Rakousko.
S recepty vám poradí Petr Stupka
Nechte se inspirovat vynikajícími recepty kuchaře Petra Stupky, které předvede v sobotu 19. prosince od 9:30 do 11:30 hod ve specializovaném centru BAUHAUS v Českých Budějovicích - České Vrbné.
Víte, jak správně vybrat čerstvou rybu?
V dnešní době už není problém zakoupit rybí maso na farmářských trzích, ve specializovaných prodejnách či v různých supermarketech. Při jejich nákupu je vhodné zkontrolovat jejich čerstvost! Sledujte zejména tyto faktory:
* žábry musí mít jasně červenou barvu
* oči jsou čisté a vypouklé, nezamlžené
* maso je pevné a pružné