Dlouho jsme přemýšleli, koho přizvat ke spolupráci do legendárního projektu Nej pes, který slaví každý rok obrovský úspěch. Po důkladném prozkoumání situace na trhu bylo Pet center jasnou volbou! Nejen, že je v očích veřejnosti nejlepší, ale po diskuzi s odborníky jsem i my usoudili, že nemá v naší zemi konkurenci.

Velikou výhodou Pet center je i fakt, že se jedná o kamenné prodejny, které se nachází v každém obchodním centru a v blízkosti míst s velkým osídlením.

Kvalitní a rozsáhlý výběr!

Pet centra nabízí široký sortiment zboží, který je přehledně vystaven a vy si tudíž můžete vše osahat a vyzkoušet. Nemusíte čekat na produkt, než ho přivezou a nikdy se vám nestane, že byste přebrali poškozené zboží. Kdybyste i přesto se zbožím nebyli spokojeni, můžete jej obratem vrátit, nebo vyměnit za jiné.

Autor: Pet center

Odborníci v oboru správně poradí!

Jednou z největších předností je dozajista fakt, že jsou prodavači odborně školeni, dokáží zodpovědět všechny vaše otázky týkající se domácích mazlíčků a v neposlední řadě pomoci s výběrem vhodného sortimentu. Tomu napovídá i fakt, že v obchodníkovi roku získalo Pet center první místo mezi chovatelskými potřebami. Výjimkou je i to, že zvířata smějí na prodejnu, tudíž je prodavači mají příležitost osobně vidět a doporučit zákazníkovi produkty opravdu přímo na míru.

Kontakt s lidmi je pro tým Pet center velmi důležitý!

Svědčí o tom jejich facebooková stránka petcenter.cz, kde se svými zákazníky živě diskutují a radí jim. Také jsou zde promovány nerůznější slevy a akce, jež jsou atraktivní pro chovatele. Za zmínku určitě stojí novinky jako slevy až 100% nebo akce 1+1 zdarma.

Staňte se tedy stálými zákazníky Pet center!

Sledujte změny a obrovský nárůst spokojených návštěvníků, díky kterým je zřejmé, proč je Pet center špičkou na českém trhu. Komunikujte na Facebooku, zeptejte se na to, co vás zajímá a nechte si poradit. Pet center tým je tu od toho.

Exotika přímo na prodejně!

Určitě vám stojí i za to, navštívit tuto prodejnu, abyste se podívali na exotická zvířata, která se v obchodech nachází a pravidelně prochází lékařskou kontrolou. Vidět a koupit zde můžete i takové exotické druhy, které jinde neseženete a druhy spadající pod CITES.

Autor: Pet center

Novinky a inspirace!

Pet center zavádí mnoho novinek, prodejny se inspirují zahraničními a odpovídají evropským standardům. Jedná se o jedinou ryze českou firmu, které se povedlo vyrůst v největší středoevropský a východoevropský řetězec.

Proto pokud chcete pro svého mazlíčka tu nejlepší kvalitu, rozhodně navštivte Pet center!

Více informací se dozvíte na www.petcenter.cz.