Do soutěže je přihlášeno už více než 5 000 pejsků a každou hodinu přibývají desítky dalších. Letos soutěží každý mazlíček za region, ve kterém s páníčkem žije. Který z nich se stane nejPsem svého kraje? O tom rozhodnou výhradně čtenáři deníku Blesk a portálu Blesk.cz svými hlasy.

Ti nyní v prvním kole internetového hlasování na stránkách www.nejpes.cz vyberou v každém regionu 12 pejsků, postupujících do finálového SMS hlasování. V něm čtenáři zvolí šampióna každého kraje. Celkem 14 regionálních vítězů se pak v superfinálovém hlasovaní utká o absolutní titul nejPes ČR.

Hlasujte, přihlaste svého mazlíčka ZDE >>>

Jak dostat svého favorita do finále?

Stane se voříšek Coffy Mc Rae nejPsem Královéhradeckého kraje?
Autor: nejpes
Především je důležité svého mazlíčka na stránkách soutěže zviditelnit. Prostřednictvím textových SMS  ho můžete poslat do VIP zóny, zvýraznit barevně jeho profil a vytvořit mu fotogalerii. Dostat vašeho mazlíčka do finále vám ale mohou pomoci i přátelé a známí. Pošlete jim odkaz na pejska prostřednictvím emailu, využijte i sociální sítě Facebook, Twitter, Lidé.cz a další.

Váš mazlíček ještě nesoutěží? Spěchejte, ať nepřichází o hlasy!

Přesto, že hlasování začalo, můžete svého mazlíčka stále ještě do soutěže nejPes 2012 přihlásit! Stačí se nejpozději do 31. 5. zaregistrovat na stránkách www.nejpes.cz, vyplnit krátký dotazník a vložit profilovou fotku. S přihláškou

Výmarský ohař Nico patří do smečky středočeských pejsků, kterých je v soutěži nejvíce
Autor: nejpes
ale neotálejte. Čím dříve bude váš pejsek v soutěži, tím více získá hlasů!

Vedou Středočeši, Pražáci až čtvrtí! Karlovarsko pořád spí?

Největší zastoupení v soutěži nejPes 2012 zatím mají pejsci ze Středočeského kraje. Těch je už více než 800. Následuje se Moravskoslezský a Jihomoravský kraj. Pražáci, kde žije domácích mazlíčků nejvíce v ČR, jsou tedy překvapivě až čtvrtí! Poslední příčku co do účasti stále zaujímá Karlovarsko, za které soutěží jen něco přes 130 pejsků.

 FOTOGALERIE: To je psina! Kteří pejci jsou nejvíc vysmátí?

Fotogalerie
47 fotografií