Dobře si vedou Středočeši. Není divu, mají v soutěži největší zastoupení, nyní už přes 1 100 pejsků. V tak velké smečce se tedy bojuje opravdu o každý hlas. Daleko jednodušší to mají reprezentanti Karlovarska. Těch je něco přes 140.

Prví příčku v celé soutěži si stále udržuje bernardýn Max s paničkou Michaelou Duškovou z Hlinska v Č.
Autor: nejpes
Naopak Pražáci jako by zaspali, jejich mazlíčky předběhli Pardubičáci, Plzeňáci i pejsci z Vysočiny! V první dvacítce mají své zástupce jen sporadicky. Skokanem dne se stal malý kníráč Cid z Nového Jičína. Během několika hodin ho čtenáři Blesk.cz poslali ze zadních pozic mezi první desítku soutěžících!

Solidarita mezi kraji: Pejskaři si posílají hlasy navzájem

Dalším překvapením je, že pejskaři z různých krajů si prostřednictvím diskuze na stránkách www.nejpes.cz posílají hlasy navzájem. Letos si totiž nekonkurují, čtenáři Blesk.cz vybírají nejhezčí pejsky v každém ze 14 regionů. Až ti se potom utkají v superfinále o celorepublikový titul nejPes ČR roku 2012.

HLASUJTE A PŘIHLAŠUJTE SVÉ PEJSKY ZDE >>>>>

Zvolte nejPsa svého kraje!

Lumík Černý plemene Parson Rusell Teriér z Brna vede smečku Jihomoravského kraje. Jeho páníček František Tomeček je mimochodem vynálezcem světově unikátních psích pisoárů!
Autor: nejpes
Jen vy rozhodujete o tom, který mazlíček se stane šampiónem každého ze 14 krajů Česka. Souboj je velmi vyrovnaný, pejskové proto čekají na stránkách www.nejpes.cz na každý váš hlas! Máte svého favorita? Pošlete odkaz na jeho profil všem svým přátelům a známým s žádostí, ať pro něj hlasují. Využít můžete emaily i internetové sociální sítě jako Facebook, Twitter, Lide.cz a další. Prostřednictvím textových SMS můžete také profil svého favorita barevně zvýraznit, vytvořit mu fotogalerii nebo ho vyslat do VIP zóny.

Váš mazlíček ještě nesoutěží? Pořád má šanci vyhrát!

Ještě jste svého mazlíčka do soutěže nejPes nepřihlásili? Ještě pořád to až do 31. 5. můžete napravit. Ale spěchejte, s každým dnem otálení pejska připravujete o stovky hlasů! Přihlášení vám přitom zabere jen pár minut. Stačí se zaregistrovat na stránkách www.nejpes.cz, vyplnit krátký formulář, vložit profilovou fotku a můžete se pustit do souboje o titul nejPes vašeho kraje.

Fotogalerie
10 fotografií