Lucka začala vytvářet nový vizuální obraz společnosti před několika lety. Zákazníci se tak nyní mohou v prodejnách cítit příjemněji a v klidu si vybírat dobroty pro svoje miláčky. 

Tereza  se zase stará o dobrou  image společnosti a pomáhá zákazníkům  na online sítích objevovat nové způsoby komunikace.

Lucie a její oblíbený králík.
Autor: Pet Center

Chtěli byste znát zákulisí práce pro ,,zvířátkovou společnost“?

,,Zvířata Vás obohacují každý den a žádný den s nimi není stejný. Práce se zvířaty rozhodně není jednotvárná. Když připravuji nové fotografie, záleží především na náladě zvířete, jak bude výsledná práce vypadat,“ řekla nám Lucka.  "Zvířátka všech druhů jsou středobodem většiny komunikace," zdůrazňuje Tereza.

Od kuřete po slepici

"Vývoj vizuálního stylu, kterým si společnost prošla, byl přínosem i pro mě. Promítnout jednotný vizuální styl  do vzhledu výloh, plakátů, letáků, fotek  nebo různých soutěží a aktivit, kterými  se  Pet Center přibližuje  svým fanouškům a věrným zákazníkům,  bylo zábavné," říká Lucka.  Tereza je zase spokojená s tím, že osobnější komunikace  nejen prostřednictvím Facebooku petcenter.cz má mezi fanoušky stále větší popularitu. Obě se rozhodly posunout komunikaci zvířátkového maloobchodního řetězce blíže k zákazníkům.

Lucie a její papoušek Ara.
Autor: Pet Center

,,Grafiku jsem studovala na škole, kde jsem se také účastnila designových soutěží. Cit pro vizuální komunikaci, ať už ve formě obalů, plakátů či materiálů pro online média, jsem si pak rozšiřovala při zakázkách pro zahraniční i tuzemské dodavatele potravin a nápojů. U zvířat je úžasné, že musíte být univerzální. Vyzkoušíte si široké spektrum dovedností. Při přípravě nových materiálů, kde hrají hlavní roli zvířátka, si vždy vzpomenu na učitele a jejich poučky, kteří by rozhodně s mým postupem nesouhlasili,“  prozradila s úsměvem Lucka.

"Nejlepší cit pro komunikaci získáte mezi lidmi a v mediálním prostředí. Měla jsem štěstí, že jsem si mohla projít mnoha zkušenostmi nejen s českými zákazníky," dodala Tereza.

Tereza a papoušek Kakadu.
Autor: Pet Center

Úsměv prosím

"Cílem každého vizuálu je, aby byl příjemný na první pohled. Je jedno, jestli jde o polep výlohy nebo vzhled webových stránek. Mezi zvířaty už máme vytipované modely, kterým dělá pózování vyloženě dobře. Zvláště pokud jde o surikaty. Sury je veledůležitá dáma a kluci ji poslouchají na slovo. Když tedy přesvědčíte ji, máte napůl vyhráno," řekla Lucie.

Tereza si hraje se surikaty.
Autor: Pet Center

"Zvířata vždy byla pro média velmi přitažlivá, jde o vděčný, divácky oblíbený objekt. Jsou-li pak součástí největší sítě chovatelských potřeb ve střední Evropě, je to skoro na hlavní roli v Hollywoodu," řekla Tereza.

Lucky chlupatý brácha

"Dalík, to je můj křeček džungarský. Sice už mu jsou dva roky, ale stále se má čile k světu. Nechci tu dělat reklamu, ale mám ho z Pet Center a kromě stříhání drápků jsme k doktorovi nikdy nemuseli. Je to malý model, často ho fotím pro magazín Pet Center, který pravidelně připravuji."

Křeček Dalík nikdy nebyl u doktora.
Autor: Pet Center

Tereza dodává: ,,Bez zvířátek by to u mě nešlo. Doma mám dvě chlupaté děti, v kanceláři Pet Center alespoň rybičky.  Lucka tam má i Dalíka, jelikož doma by ho neměl kdo nakrmit."

Veškeré info na www.petcenter.cz.