Vše začalo před 40 lety v severní Itálii, kdy snaha poskytnout zvířatům kvalitní doplňky pomohla vybudovat inovativní společnost s více jak 100 patenty na své produkty. Vždy byli považováni za lídry ve vývoji a výzkumu nejvhodnějších produktů pro domácí miláčky. Od pejska počínaje, přes leguána a křečkem konče. Dokonce v nabídce najdete i mobilní kurník pro Vaše slepičky.

Autor: www.zoohouse.cz

Slepice je v současné době stále oblíbenějším domácím zvířetem. Díky rostoucí oblibě domácích vajec se slepičky opět vrací na zahrady a dvory nejen maloměst. Pro správný vývoj, dobrou produkci vajec a bezpečí vašich chráněnkyň vytvořila společnost Ferplast kolekci lehce udržovatelných, mobilních kurníků, kterým vaše slepičky neodolají.

,,Mám doma pět slepiček, které jsem si koupila po absurdním zdražení vajec, byla jsem velice překvapena, jak jednoduše jsem si kurník mohla sama sestavit. Je omyvatelný a pro slepice velmi příjemný, nabízí jak výběh tak soukromí. Prostor, který využijete, je na Vás. Kurníky seženete v různých velikostech. Já jsem zvolila tu menší, jelikož máme malý dvorek,“ prozradila spokojená zákaznice Radka S. z Plzně.

Autor: Pet Center

„Jedná se o náš nejprodávanější sortiment, který netrpí na reklamace“, prozradila asistentka prodeje z Pet Center. Ferplast má mezi zasvěcenými velice dobrou pověst, jelikož opravdu vydrží.“ Poznáte to i z diskuzí na webu. Je to jedna z těch značek, která je pro zákazníky nenahraditelná. Tvoří značnou část obratu naší prodejny.“

Autor: Pet Center

Ferplast to jsou také přepravní boxy, klece, obojky, vodítka, hračky, mističky. Jedná se opravdu o obsáhlý sortiment, který uspokojí nejednoho domácího miláčka. „ Jsem zvyklá, že pelech od Ferplastu něco vydrží, klidně ho tedy vozím na cesty a moje Pessy na něm odchovala poslední štěňata,“ řekla nám slečna Jana V. z Prahy.

Více informací naleznete na www.petcenter.cz

Fotogalerie
7 fotografií