DISKUSE K ČLÁNKU

honzina:ono to někdy jinak nejde, copak o tomhle se dá mluvit slušně, podle mě ne . Já mluvím slušně o slušných lidech, tohle jsou rádoby"***blity" ale jinak spodina společnosti, nevím na co si hrajou, Menzel si chce dokázat, že ještě na něco má(ubožák směšnej) a Brabence bych kopla do koulí, za to že opustil rodinu a pěknou ženskou kvůli kreatuře s kobylí palicí

(05. 12. 2011 20:44)

lysohlavek02:mrdkacota..ty slovenská kejdo ty seš z nějaký sekty že tady tak kážeš o morálce?....běž se radši projít , třeba narazíš na nějakýho houmlese kterej ti protáhne ty tvoje zarostlý otvory!!

(05. 12. 2011 22:16)

kacota:Lysá hlavinka, už som ti chýbala, že ??

(06. 12. 2011 01:08)

bara:"Olga rozhodla", "zdvihá žaludok", "chúdiatko nevinné!", "komický trojúhelník", "vydržují si konkubínu" a podob....vaše slova.
neskutečné, co vy si dovolíte!!!

kacoto, vy jste zřejěm u jistých lidí zde velice oblíbená, ale já vás taky vlastně obdivuju. obdivuju vás, že máte tak velkou drzost tady neustále hanit naše lidi, např. slovy to je "krá.va", to je deb.il a mnoho jiných hanlivých slov....
A pak se rozhodnete, že když někdo má jiný názor než vy, že vám ho vnucuje )
kacoto, vy jste zlá osoba, čtu vás už druhým rokem, ale málokdy vidím z vašich příspěvků něco pozitivního,, nebo nějakou moudrost či itneligenci......vy máte ráda jen ty, kteří vám kývají na vše, lichotí a posílají srdíčka )
ale každý psycholog se nad vašimi příspěvky pozastaví a bude přemýšlet, co vy jste to vlastně zač....

jste prostě amorální od paty až po ušiska )

(06. 12. 2011 20:59)

bara:vy jste kacoto povídala o tom, že já nesnesu Slováky. Ale věřte tomu, že já bych si nedovolila přijít na nějaký váš server a takhle pomlouvat vaše lidi, psát stále to, co vy, navíc slavného režiséra, jehož si mnozí váží...
měla byste se konečně už tady chvoat slušně!!!

(06. 12. 2011 21:02)

kacota:Si xenofobka už som ti to písala ..to neni pekná vlastnost v 21.storočí

(07. 12. 2011 00:15)

kacota:To čo si ty písala o Václavovi Havlovi, to sa vpíše do dejín ..ked už tak píšeš o pomluvách

(07. 12. 2011 00:16)

kacota:Nad tvojími príspevkami, bara, sa už žiadny psychológ nepozastavuje

(07. 12. 2011 00:18)

covampotom:Sodoma Gomora ...

(04. 12. 2011 21:09)

farah:Se tak furt tomu nedivte, vždyť to Menzl rekl zcela jasně po svatbě:
Mám spoustu peněz, a teď chci ženu a dítě. Matka dítěte musí být mladá, tak nemůžu po ní chtít, aby už neměla jiného muže, přeju jí to.
Vždyť je to hezké, když jsou všichni spokojení ne?

(04. 12. 2011 20:42)

farah:a další větě dodal - myslím že už jsem si užil mnohem víc, než Olinka do konce života stihne

(04. 12. 2011 20:44)

holavagina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 12. 2011 20:19)

nejezchleba: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 12. 2011 19:19)

keep.smiling:zřejmě největší zkušenosti máte vy.A tím,co píšete.Vy ani nemilujete,vy jen nenávidíte a použiju vaše slova-"mr.dáte"a "zasouváte".
Pro vás přátel­ství,t­oleran­ce a láska jsou jen slova,která nic neznamenají.

(04. 12. 2011 19:54)

gevi:Podle toho, jak to čtu, to zřejmě bude právě vaše partnerka. A to vás naplňuje dětským vzdorem a infantilně zde dáváte průchod rádoby cynismu.

(04. 12. 2011 20:04)

mandat:Pane Menzel,mate tohle zapotrebi ??????????????

(04. 12. 2011 19:16)

keep.smiling:A co jako?
myslíte si,že není svéprávný?Nebo že vy víte všechno lépe?
Mezi ním a jeho ženou zůstalo přátelství.Máte něco proti přátelství mezi lidmi,kteří se už rozešli?

(04. 12. 2011 19:56)

farah:nerozešli se, bylo to tak domluvené dlouho...myslím že jsou takto všichni spokojení

(04. 12. 2011 21:14)

kacota:Farah, bylo to tak domluvené dlouho ?? Spokojená rodinka k pohledaní fakt ..Škoda že tu neni "blijící" smajlík ..
http­://www­.bles­k.cz­/cla­nek/ce­lebri­ty-ceske-cele­brity/­89925/­jiri-a-olga-menzelovi-cekaji-rodinu-miminko-nebylo-v-planu.html

(04. 12. 2011 22:09)

farah:říkal to tak po tom jejich návratu z té svatby v Thajsku či kde to bylo, že s tím počítá...a to co řekl při rozhovoru mi přijde pravdivější než místní slátanina

(04. 12. 2011 22:32)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy