DISKUSE K ČLÁNKU

anka:ti senilni dedci, jak pisete....neco v zivote dokazali......na rozdil od vas...

(04. 12. 2011 17:20)

lolitka27:jo dokázali to jim neberu tady se vyjadřuji k jisté paní Olze Menzlové.Pro mě jsou to strří páprdové co chytají 5 mízu. jinak mě neznáte osobně tak nemůžete vědět co jsem dokázal trochu jste mimo mísu asi máte doma taky takového dědka a zastáváte se jich

(04. 12. 2011 18:14)

anka:ten kdo v zivote neco dokazal....tak si umi vazit toho, co dokazali jini.....a rozhodne by je nejmenoval "senilnimi dedky" a starsimi "paprdy"....skoda, ze vas to doma nenaucili...

(04. 12. 2011 18:30)

lolitka27:a co jste dokázala vy?jenom se zastávat starých dědečků asi s nemi máte bohaté zkušenosti a jste s nemi spokojena jinak si to vysvetlit nedokazu pro me jsou to stařešiny a představa že jsem mladá ženská v nejlepších letech a sáhl na mě takový starý dědek je nechutná ba zvrácená!!ale když mu třeba nasadí pytel na makovici tak to těch 5 minut asi za to stojí ne?jooo prachy dělají divy že? a ta Olga je zlatokopka normální mladá ženská si neudělá caparta s někým o 4O let starším dědkem za vším hledej prachy obávám se kdyby nebyli bohatí a úspěšní tak těžko by tam byla láska jako trám jak úsměvné že?konec pohádky už se s Vámi nemíním dohadovat škoda mého vzácného času.

(04. 12. 2011 18:37)

anka:Spise zastavam slusnost, nez stare dedecky...)) Jinak s vami souhlasim v tom, ze ja si osobne take neumim predstavit mit za milence a manzela stareho pana.......jenze kazdy jsme nejaky a volba manzela byla jen jeji a jejiho manzela. To, ze si po case nasla milence, muzeme rozumnet.....ale muzeme to i odsou­dit.­..sl­usne­..))

(04. 12. 2011 18:56)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 12. 2011 14:01)

visersivoko: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 12. 2011 13:57)

jahodovyknedlik:Čistě jejich věc. Mě jenom nepřestane udivovat, že to takhle táhnou už pěkně dlouho a pořád to lidem stojí za to, aby to řešili. To je tak, když někdo nemá vlastní problémy.

(04. 12. 2011 13:28)

12356:Tak proc se k tomu vyjadrujs? ?Jsi prece nad veci, ne?

(04. 12. 2011 16:13)

mnpv:To bude bledá závist,finančně jsou všichni tři za vodou, jsou úspěšní a inteligentní, to stačí. Zatím co většina zdejších pisatelů nemá IQ mojí roční německé dogy. Je to na naštvání, tak se nedivte.Třeba ten nešťastník nad váma, chudinka.

(04. 12. 2011 17:20)

jack08:Tak trochu psycho, dělat jim křena

(04. 12. 2011 12:57)

gotzur:To nevymyslíš.

(04. 12. 2011 12:22)

s.apltauerova:Paní Ola je charismatická dáma a její soukromý život je pouze její věc. Pokud se lidé umí dohodnout je to jen k jejich cti. Umím jejich počínání pochopit .
Všichni tři něco v životě dokázali na rozdíl od vás, co sem píšete tyhle "slinty"

(04. 12. 2011 12:13)

12356:s.apltauerova, nechte si pro zmenu ty vase slinty od cesty. Pokud vy si myslite, ze Menzelova, Brabec a Menzel se chovaji v norme, tak je zbytecne se s vami bavit o moralce.
A to je jako omluva, ze kdyz neco vsichni tri dokazali, ze se muzou chovat jak zvirata a parit se s kym se jim zachce? A co konkretne dokazala Menzelova? Pokud ja vim, tak rozbila jedno manzelstvi a dokazala nasadit parohy staremu chlapovi. To se ma opravdu cim chlubit. Nejmenujete se nahodou Olga

(04. 12. 2011 12:39)

teufel:A co je vlastně ta norma?Tu má přece každý nastavenou jinak.Každopádně je to jejich věc,jak si to rozdělili a nikomu nepřísluší je soudit-můj názor.A je fuk,kdo co dokázal,to v tom nehraje žádnou roli,je to jejich privátní věc.

(04. 12. 2011 13:41)

12356:Pokud s.apltauerova napise, ze diskutujci pisi slinty, tak to nepovazuji za nazor, ale za urazku. Bulvar napsal clanek o 33ti lete zene, ktera si vzala za manzela vic jak o 40 let stareho bohateho muze a behem celkem kratkeho manzelstvi porodila dite, ktere zplodila s jinym starym muzem. Pod clanky obvykle byva prostor pro ctenare, co si o napsanem mysli a aby svuj nazor na vec vyjadrili psanou formou. To znamena,ze mne prislusi pokud mam zajem, se vyjadrit so si myslim a neprislusi nikomu jinemu mne za to karat. A jestli nekdo vidi normu v tom, ze si mlada zenska nabrnkne bohateho stareho dedka a soulozi s druhym dedkem a pak se vsichni maji radi, je to opravdu vec vkusu.

(04. 12. 2011 15:28)

teufel:Můj vkus to taky není,mít starého dědka,ale pořád je to jejich věc,to si budu myslet neustále.

(04. 12. 2011 15:34)

12356:To si myslim taktez, z mych penez neziji a meho zivota se zadnym zpusobem nedotykaji, ale svuj nazor na vec mohu v tomto prostoru sdelit, ze?

(04. 12. 2011 16:12)

hejhej:12356: *** Olga dokázala.

(04. 12. 2011 16:21)

pesanglicky: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 12. 2011 12:51)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy