DISKUSE K ČLÁNKU

natyjpitsandstaf:celý příběh kelly zde:
http://www.dog-point.cz/kelly

(13. 07. 2012 11:31)

natyjpitsandstaf:Tak kelly už bohužel opustila tento svět, doufejme že tam kde je teď bude mít lepší život než který měla tady...

(13. 07. 2012 11:30)

d.knechtlova:Pro nás,­nepos­tupu­jící,­byla soutěž vrcholně zajímavá a poznali jsme-přeposíláním hlasů zpět,že pejskaři opravdu drží při sobě.
Pravdu měl ten diskutující,který psal,že,každý má doma toho svého,nejpsa.Účel této soutěže byl jen ten,že jsme se mohli s tím svým miláčkem pochlubit ostatním pejskařům.Každý pejsek má své,osobité kouzlo a každý je jedinečný.Zdravím-psipanicka

(31. 05. 2012 15:19)

totalblond:marksokol:
Mimo téma, s tou klinikou v Brně s Vámi plně souhlasím, jsou tam špičkový doktoři. Taky nám zachránili pejska, je to půl roku zpět a vím, že i teď se na ně s čímkoli a kdykoli můžu obrátit

(30. 05. 2012 16:26)

motula:Mě jen mrzí zviditelnění jednoho pejska. Bojovalo tu více útulkových psů, terapeutických psů i slepeckých, ale o nich článek nevyjde. Nemyslím že by osud takto zvýhodněného psa byl až tak výjimečný...

(30. 05. 2012 15:51)

jimbushe:popravdě ?.. rešíte blbosti.. vždyť je to jen sranda lidi ! o nic přece nejde.. každý máme doma toho svého nejPsa.. o co jde ?.. myslíte, že když vyhrajete soutěž na internetu, že to vážně udělá z Vašeho hafana toho nejPsa v republice ? že je to nějaký veleúspěch ?.. haha.. přijde mě, že teď Vám jde spíš o Vaše účty a ego.. myslím, že každý víme svý.. a to je to, že ten, co je doma je ten NEJ bez ohledu na nějaký titul v internetový soutěži...

(30. 05. 2012 00:39)

adela.bana:na stránkách facebooku nejpes2012 psali redaktoři vysvětlení, že prý měli podezření na podvod a proto s nimi udělali rozhovor.. takže Blesk ani moc samotná Kelly nezajímala, ale spíš je zajímalo to, že si mysleli, že Dogpoint podvádí a měli prý více podnětů na jejich podvod.. tak teď to nechápu, proč tohle na facebooku píšou a jim říkaj něco jiného..

(28. 05. 2012 17:15)

jitkakar:Protože to je Blesk, manipulátor lidí !!!

(23. 06. 2012 09:03)

garia:to ty peníze tomu útulku vážně tak hrozně nepřejet lidi? zamysleli ste se nad tim, že ty peníze můžou pomoc tolika pejskům? že ty lidi to nedělaj pro sebe ale pro dobrou věc? je mi z vás špatně.. mam taky pejska,podle mě je samozřejmě nej pes na světě právě ten muj,ale co se mě týče, nevadilo by mi tu výhru oželet, pokud de o něco takového... závist a zloba jsou holt věčné.

(28. 05. 2012 14:02)

mates12:Taky si myslým že v soutěži Nej pes nema co dělat

(27. 05. 2012 16:33)

lmoore:múže mi tu prosím někdo vysvětlit, proč když nejpes je o soutži tak se přednostně zviditelńuje jen jeden pes. já bych ho diskvalifikovala. kdyby mohl každý napsat svůj příběh tak každý pejsek má svůj osud a nikdo i horší. naši husky Miu jsme si vzali loni z útulku v Lazci kde ji našli venku jako štěňátko v mrazech. Máme ji také přihlášenou do soutěže pouze 2 dny ale tu možnost nemáme ji takto zviditelnit a asi ni ostatní. pochybuji, že by naše příběhy otiskly noviny jko v případě kelly.

(25. 05. 2012 14:17)

dannie81:

(28. 05. 2012 00:08)

toda:jeji pribeh je dojemny, ma ale NEFER VYHODU v tetou soutezi, ktera tak ztraci smysl...SKODA!

(25. 05. 2012 11:38)

marksokol:chtěla bych napsat, že většina pejsků co zde soutěží si určitě taky prožili nějaký příběh..ať už veselý, či smutný..ten můj třeba smutný nedávno mi málem umřel pod rukama, když si zabodl do krku 32 cm dlouhý klacek, stálo nás spoustu snahy,trpělivosti, a hlavně peněz z něj udělat zase takového pejska, jakým byl..veselého, hravého, nebojácného..tímto bych chtěla poděkovat lékařům z fakultní veterinární nemocnice v Brně na ulici Palackého..nikomu nezávidím, ale přestávám hlasovat, a to nejen kvůli tomuto, před pár měsíci mi Blesk slíbil očištění mého pejska v časopise mělo to být květnové číslo, pak se ani nikdo neobtěžoval napsat, že časopis zrušili..rozhodně mi nevadí tyto články, ale bylo by opravdu trochu spravedlivější kdyby se tiskli až po skončení soutěže..jinak tohle není unikátní soutěž

(24. 05. 2012 13:10)

totalblond:Mimo téma, s tou klinikou v Brně s Vámi plně souhlasím, jsou tam špičkový doktoři. Taky nám zachránili pejska, je to půl roku zpět a vím, že i teď se na ně s čímkoli a kdykoli můžu obrátit

(30. 05. 2012 16:26)

jointulinka:to,co tady všichni píšete, je jenom vyjádření vaší ubohosti a závistivosti!!! Proč zkrátka dop*dele nepochopíte,že Kelly dostala tolik hlasů proto,že má spoustu fanoušků, kteří jí fandí a podporují Dogpoint a že je dostala dávno předtím,než nějaký přiblblý článek vyšel?..Jste ubozí nepřejícní závistivci,kteří hrabou jen pro sebe a běda,jestli má někdo víc!!! Opravdu si všichni myslíte,že Kelly je první,jen, kvůli nějakému článku? Probuďte se!!!!...Samotný Dogpoint má na facebooku přes 4000 fanoušků,co kdyby úplně každý z nich poslal těch 5 hlasů?!!Tak si to spočítejte a nebrečte tady jak malé děti zato,že má Kelly hodně fanoušků,kteří pro ní hlasují a chtějí jí a Dogpoint podpořit!!!! A přestaňte odsuzovat Dogpoint, který dělá úžasné věci a podporu si rozhodně zaslouží!!!..A když jste všichni teda tak strašně férový,jak se tady snažíte dokazovat, tak si dejte ruku na srdce a zamyslete se nad tím,co byste udělali vy, kdyby za vámi z vlastní vůle a zájmu přišli redaktoři Blesku a řekli vám,že by o vašem psovi rádi napsali článek do novin...rozhodně by jste je všichni odmítli,protože by to nebylo fér vůči ostatním co!!!.Nosánek by vám vyrostl ještě víc naho­ru!!!­..vz­pama­tujte se a zamyslete se,o čem vlastně ten článek je..Přestaňte být zlí,sobečtí a nechutně závistiví!!!Co kdyby jste měli takové množství fanoušků,kteří pro vašeho psa budou hlasovat,jako má Kelly a dostali jste se na první místo?to by bylo samozřejmě naprosto v pořádku že...já můžu,ale běda,kdyby měli ostatní něco víc...
zamyslete se nad sebou a nechovejte se jako tupci z buranova...
Kelly a Dogpointu z celého srdce přeji vítězství, protože si ho za to úžasné,co pro pejsky dělají rozhodně zaslou­ží!!!h­lasu­jeme co nejvíce můžeme

(24. 05. 2012 12:50)

dosty7:Pokud vim, tak tohle neni soutez za zasluhy,ze? jak muzete vedet, ze nekdo jiny pro psi nedela to same?! a jsou psi kteri jsou na tom mnohem hure a maji pohnutejsi osud a jsou v soutezi.Vy porad argumentujete zavisti. to je taky vas jediny argument, ktery muzete pouzit. Priste by Blesk mel tedy vyhlasit literarni soutez o nejdojemnejsi pribeh..a vsechny zverejnit..chytte se za nosanek Vy, jestli Vam to prijde fer vuci ostatnim pejskum?!

(24. 05. 2012 13:02)

jointulinka:tady přeci nejde o příběhy jednotlivých psů,jestli má horší osud ten nebo ten,tak proč to sem neustále pletete?!..a proč se neustále osočujete na Dogpoint?vždyť se v Blesku psalo i o dalším psovi ze soutěže,proč vám nevadí i on..a hlavně proč si nestěžujete v redakci Blesku?oni měli zájem článek napsat a otisknout, tak si stěžujte u nich..Když už chcete někoho vinit a obviňovat,tak byste měl právě je

(24. 05. 2012 13:35)

dosty7:zavistivy nejsem a myslim, ze ani blb,ne...k urazkam se opravdu snizovat nebudu...protoze lidi co chteji vyhrat v nefer soutezi, jsou chudaci..a jeste je to tesi..Jsem jednim z fanousku Dogpointu a sam posilam Kelly hlasy!! Ale take vim, ze jsou utulky,ktery jsou na to jeste hur nez dogpoint...takze vytahnete hlavu ze sveho zadku a zamyslete se nad sebou

(24. 05. 2012 13:05)

jointulinka:vím,jak to vypadá v útulcích a vím,že jsou na tom žalostně špatně,ale také měli stejně,jako kdokoliv jiný možnost přihlásit nějakého pejska do soutěže...Proč ale pořád říkáte,že je něco nefér?!..Stejně jako o Kelly bylo v Blesku psáno i o dalším pejskovi,a odsuzuje ho někdo?A není to jediný,bude psáno i o dalších,ale je jasné,že je nemožné napsat o všech....všichni soutěžící mají naprosto stejné příležitosti a šance k získání hlasů a vůbec nejde o to,jestli o tom nebo tom psovi bylo někde psáno nebo ne přeci...Kelly byla na prvním místě dávno před článkem a byla by na tom stejně i kdyby o ní ten článek nevyšel!!!!!

(24. 05. 2012 13:23)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy