DISKUSE K ČLÁNKU

marianakova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 05. 2012 11:22)

dosty7:MYSLIM,ZE VETSINA SOUTEZICICH BY RADO SLYSELO VASE VYJADRENI K TOMU VASEMU CINU! PROC JSTE TU SOUTEZ ROZHODLI UZ NA ZACATKU?

(23. 05. 2012 08:52)

dosty7:A DOG-POINT TIM TO CIM U ME DOCELA KLESNUL, PROTOZE TAKOVYM TO PRIBEHEM, JAKO KELLY, SE MUZE POCHLUBIT ASI 60% PSU V SOUTEZI!

(23. 05. 2012 08:54)

naidka:60% psů v této soutěži by se mohlo pochlubit mnohem dojemnějším osudem, jako má Kelly. Můžou to být pejsci z útulků, týraní a zanedbávaní svými původními majiteli. Kelly tento případ není, protože se do útulku dostala kvůli problémovému chování, napadala lidi. Jestli se zde má hrát na city, což je nesmysl, za Kelly bych nikdy nehlasovala.
Soutěže se neúčastním, ale jsem peskařka, ale co se tady děje, nad tím zůstává rozum stát, nojo, jsme v Česku a na Blesku.

(23. 05. 2012 15:02)

jointulinka:nj,jsme v Česku a v Blesku...ale píšete to právě do toho Blesku a rozčilujete se právě nad tím Bleskem...zamyslete se nad sebou...

(24. 05. 2012 12:00)

jointulinka:zaco u Vás Dogpoint klesl? za to,že je oslovila redakce,že chtějí vědět, co je Kelly za psa a oni jim to řekli?!a Blesk se rozhodl,že článek otiskne...za to viníte Dogpoint? to je směšné...

(24. 05. 2012 13:38)

dosty7:MILÁ REDAKCE, SEPISUJI ZIVOTNI PRIBEH SVEHO PSA, A ODPOLEDNE HO K VAM NA E-MAIL ODESLU. V RAMCI ZACHOVANI REGULERNOSTI SOUTEZE, BYCH BYL RAD, ABY JSTE MUJ PRIBEH TAKE ZVEREJNILI, ABYCH MEL STEJNE PODMINKY V SOUZEZI JAKO KELLY!!! JINAK KELLY PREJI VSE NEJ. TO JEN LIDI SE CHOVAJI JAKO HO..DA!

(23. 05. 2012 08:50)

jointulinka:vidíte Jane a stále chcete tvrdit,že to není proto,že jste jen a pouze závistivý blb?

(24. 05. 2012 11:56)

neinka:Na tuto soutěž jsem byla hodně zvědavá. Bohužel mé očekáváni nenaplnila. Myslela jsem, že všichni pejsci budou mít stejné možnosti na výhru, netušila jsem, že tato soutěž je jen o tom, kdo nejdéle vydrží v diskuzi vyměňovat hlasy a kdo má srdceryvnější příběh. Proti Kelly absolutně nic nemám, podle článku vypadá jako úžasný pejsek (ale o to tady asi jde že). Jsem si ovšem jistá, že z osmi tisíc přihlášených pejsků není jediná s podobným příběhem. Znamená to, že Vám mohou lidé posílat příběhy svých pejsku, aby je zviditelnili nebo je to výsada jen Kelly? Chci jen říct, že tohle nebyl zrovna dobrý tah co se týče fair play. Dalším kamenem úrazu je diskuze. Stačí tam nahlédnout a je jasné, že tam žádná diskuze neprobíhá a tento koutek slouží jen a pouze k výměně hlasů. A je smutné, že tato soutěž již není o tom, jak se nám pejsek líbí, ale pouze o tom, kdo vymění nejvíce hlasů. A v jednom vašem článku toto označujete za solidaritu. Opravdu je tohle podle Vás solidární? Myslím, že pokud by přes schválení prošla fotka kočky převlečené za psa a já měla dostatek času a trpělivosti ji v diskuzi vyměňovat hlasy, tak by taky dosáhla prvních příček. Tím pádem tato soutěž již není o "Nej Psa", ale o tom, kdo má víc času sedět celé dny na internetu a vyměňovat si hlasy. Je to smutné a degraduje to tuto soutěž. Přitom by stačilo jen pár změn a rázem by hlasování bylo fér. Například, místo 5 hlasů pro každého pejska dejte možnost rozdělení 5 hlasů na jeden kraj. Ale chápu, že toto neuděláte, protože by Vám jistě klesla návštěvnost, když by lidé nenavštěvovali diskuzi za účelem výměny hlasů. Poslední věc která mě na této soutěži zaráží je umístění "Nelly a Juddy" na prvním místě Jihomoravského kraje. Není snad v pravidlech napsáno "..každý pes bude mít vlastní profil."? Kdo by podle Vás v případě výhry těchto pejsků dostal titul "Nej pes"? V každém případě se nevzdávám, stále hlasuji pro mé favority, pro pejsky s nápaditými fotkami a pro pejsky kteří mě zaujmou.

(22. 05. 2012 23:40)

jointulinka:nikdo žádný příběh nikam neposílal, redakce se ozvala sama ze své vlastní vůle,protože je zaujalo,že Kelly během tří dnů získala více než 6000 hlasů a tím se neuvěřitelně dostala na první místo..žádný článek nic neovlivňoval,bylo to dávno před ním..Kelly má neuvěřitelné množství fanoušků,kteří hlasují,proto,má tolik hlasů,článek v novinách je to poslední,co by jí pomohlo!!!Nikdo se ničím nezvi­ditel­ňuje,­nikdo si nedělá žádnou reklamu,natož placenou,jak tu kdosi napsal...Blesk o ní chtěl napsat sám,nikdo ho o nic neprosil,byl to nápad jen a jen redaktorů z Blesku!!!!!!!!!!!!

(24. 05. 2012 12:56)

dosty7:timhle jste posrtali celou soutez

(22. 05. 2012 22:02)

mariakova1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 05. 2012 18:11)

aeroman:kolikpak asi lidé z útulku za tuto reklamu dali

(22. 05. 2012 13:39)

jointulinka:prosim?...za jakou reklamu? běžte si stěžovat do redakce,že je Kelly zaujala,protože za tři dny získala více než 6000 hlasů, a získala je dávno předtím,než vyšel článek v novinách. Má spoustu fanoušků, kteří jí pocivě posílají spoustu hlasů...to,co tu píšete,je nadmíru ubohé!!!!!

(24. 05. 2012 11:48)

mariakoka:Nasla jsem zajimave cteni na http­://kuc­.cz/u­pe0he/ a pripada mi to genialni

(22. 05. 2012 12:02)

jointulinka:..a určitě se najde spousty lidí,kteří řeknou,že to není fér vůči ostatním,protože ostatní nejsou tak chytří,aby na tohle přišli..

(24. 05. 2012 13:07)

naidka:Myslím, že soutěž je o kráse a ne o psích osudech. Útulku samozřejmě ty peníze přeji, ale v této soutěži?
Ta borderka a boxer jsou kouzelní!

(22. 05. 2012 07:47)

dosty7:Proti Kellynce nic nemam, i ja ji fandim a i kdyz spolu souperime v kraji, tak ji posilam hlasy...jen mi prijde, ze tim to clankem jste tuto soutez degradovali...ze o vitezi je uz v podstate jasno. Kellynce preji vse nej!!

(22. 05. 2012 06:45)

kopecek601: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 05. 2012 11:46)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy