DISKUSE K ČLÁNKU

dosty7:jiste byla by na tom stejne a bylo by vse v naprostem poradku a nikdo by nerekl ani slovo,to nikdo nepopira,ale tohle vyvolava ruzne spekulace, se podivejte na reakce..kdyby o Kelly napsali az po soutezi, tak by bylo vse OK a nikdo by se tu nerozciloval.

(24. 05. 2012 13:52)

jointulinka:přeci ve všech soutěžích se v průběhu vždy píše o těch, kteří nějak vynikají,nebo se o něco zasloužili...i v té blbé superstar,nebo talentech se v průběhu o někom píše více,o někom méně a o někom třeba vůbec..a dějí se snad kolem toho takovéhle věci?..vykřikuje tam někdo,že tamten má víc hlasů proto,že o něm bylo psáno v novinách a o ostatních ne?..a že by se snad o nich mělo psát až po skončení soutěže?..určitě ne...

(24. 05. 2012 14:36)

aeroman:pracuješ v tom útulku že ;-)

(24. 05. 2012 13:57)

jointulinka:v útulku nepracuju,ale naprosto ho podporuju, protože si podporu zaslouží, za to, co všechno dokázali a co pro pejsky všechno dělají..a strašně mi vadí,když někdo neoprávněně a nesmyslně špiní jeho jméno!!!..vadí mi,jak jsou lidi naprosto zlí a pomluvační kvůli jedný pitomý soutěži!! Blesk se o ní zajímal, Blesk o ní chtěl napsat,tak nadávejte redaktorům a né nikomu jinému...přeci aby mohl někdo zvítězit,musí někdo prohrát..jinak by to přeci nebyla soutěž..a do soutěže snad patří nenávist a zášť?...

(24. 05. 2012 14:26)

dosty7:s tim s Vami souhlasim...do souteze nepatri nenavist a zast.

(24. 05. 2012 14:43)

jointulinka:no a tady se kvůli jednomu článku v novinách rozpoutalo toto..všichni začli pomlouvat ty,kteří si nějaké pomluvy a nenávist rozhodně nezaslouží,dokonce se tu prohlašuje,že si tu reklamu zaplatili a podobně...vždyť je to holý nesmysl!!nebo že se tím akorát propagují psí zabijáci...dle mého názoru je dobře,že se o Kelly napsalo to,co se napsalo..né kvůli soutěži,ale kvůli tomu,že je to pittbulka s problémovou povahou,které se dala šance na zlepšení a všichni jistě víme,jak jsou ,,bojová plemena´´ nenáviděná...jestli jě nějaká mediální podpora,tak jen vůči tomuto..rozhodně ne k ovlivnění soutěže

(24. 05. 2012 15:00)

zrkaappu:Musím do toho vstoupit také. Totiž kdybyste vy všichni, co tu klejete, soutěž sledovali opravdu pořádně, zjistili byste důvod zájmu o Kelly ze strany Blesku. Kelly byla do soutěže přidaná jako jedna z posledních. Jenže jelikož má opravdu HODNĚ příznivců a tato soutěž je pouze o klikání jejich a jejich přátel, které o to požádají - Kellyny hlasy přibývaly takovou rychlostí, že během asi dvou/tří dní předběhla s přehledem uplně všechny psy. To by bylo, aby redakci nezaujala... Jednoduché. A přesto, že mám v soutěži sama svého psa, rozhodla jsem se nakonec hlasovat pro Kelly. O mého psa je postaráno. Já ráda umožním Kelly několika kliknutími denně, aby se mohla zlepšovat dále. Navíc se takto zviditelní Dogpoint - lidi, za kterýma stojí kus práce a kteří si případnou podporu čtenářů zaslouží. Ať už ve formě fin. příspěvku či konečně nálezem adekvátního pozemku pro jejich existenci...

(23. 05. 2012 21:54)

dosty7:nic proti clanku o Kelly nemam,ale az po ukonceni soutez, tohle je fakt podpasovka

(24. 05. 2012 07:49)

jointulinka:jojo,podpásovka pro Vás,protože je Váš pes až za Kelly, ale kdyby byl na prvním místě pes Váš, bylo by vše v naprostém pořádku že!!!!směji se Vám z celého srdce,hlavně za Vaše komentáře,které jste napsal na fcb dogpointu

(24. 05. 2012 11:59)

dogpoint:Tak tedy teď nevím, proč tady osočujete Dogpoint...:/ Každý den vychází článek o jednom z dobře umístěných pejsků a rozhodně se nejedná o tlačenku ze strany majitelů, ale vlastní vůli Blesku.
Všichni víme, že tyhle soutěže jsou jen o známých, kteří jsou ochotni klikat a že se tu rozhodně nejedná o krásu psů.

Dnes vyšlo o Lumíkovi, třeba zítra vyjde článek právě o vašem pejskovi...

A pokud vím, výherce soutěže je ten, komu přijde nejvíce SMS hlasů v dalších kolech. A upřímně vám říkáme, že nehodláme utrati majlant aby Kelly vyhrála, to už je na lidech - to jí radši těch 9 kč dáme stranou do kasičky..

Držíme palce všem soutěžícím!

(23. 05. 2012 21:20)

dosty7:rikal jsem Vam,ze se to obrati proti Vam...lide Kelly nezavidi!! Lide chteji hrat fer hru a tohle fer hra uz davno neni..

(24. 05. 2012 07:52)

mates12:taky bych typla že to podplacený mam v soutěži Nej pes2012 krasnou 2roční kříženku, fenku Xenu a, kdydy Xena vyhrala měla by už čip na který bych tu výhru dala.

(27. 05. 2012 16:41)

dejovaveronika:Je vidět,že odpovědi se stejně nedočkáme , nikdo na diskuzi bohužel nereaguje

(23. 05. 2012 21:05)

ivulk:po tom co vyšel článek jsem okamžitě přestala hlasovat! Opravdu by mě zajímal důvod, proč jste tohle zveřejnili? Nemám nic proti pomoci Kelly, ale nechápu pak proč vypisujete soutěž, když dopředu vyrobíte vítěze..Je naprosto jasné, že teď celá Praha nemusí ztrácet čas hlasováním..! Naše fenka má také velmi pohnutý osud..její záchrana nás stála nepočíteně času a 10tisíce peněz..a napíšete o nás také ?? a takových psů tu bude půlka.. Přesto jsme se dokázali i bez vydírání hlasujících dostat až na 19místo.. Přijde mi to fakt ubohé s bleskem jsem zkončila

(23. 05. 2012 14:54)

jointulinka:a můžete mi říct,kdo koho vydíral?..kdo dopředu vyrobil vítěze?vždyť do soutěže byla přihlášena na poslední chvíli!!A hlasy má jen a pouze od lidí, kteří Dogpoint podporují, protože odvádí úžasnou práci...styďte se!!!!

(24. 05. 2012 11:51)

allysh:další z mnoha problémových pitbulů, jen je propagujte, ať je jich mezi náma víc, ať si je každý blb pořídí a napadají nám psi, lidi, děti...

(23. 05. 2012 13:53)

jointulinka:no jasně,všichni pitbulové, stafordové a bulíci by se měli utratit..a nejlépe rovnou zakázat jejich chov!!!jsou to zabijáci, vraždí malé spratky a nevychovaný malý psy!!!...Psy by spíš neměli chovat přesně takoví lidé,kteří mají stejně ubohé názory jako Vy!!!

(24. 05. 2012 11:55)

allysh:kdo tu mluví o utracení??jen by si je neměli pořizovat nezkušení lidé, kteří toto plemeno nezvládnou - už jste někdy slyšela o napadnutí třeba chrtem, kolií..apod? já tady nemluvím o malých psech..pit., staf a bulíci mají sklony k agresi a problémovému chování, tudíž by si lidé měli nejdřív přečíst něco o plemeni než si ho pořídí a zvážit své možnos­ti..­.neu­rážej­te mě laskavě, já tu mluvím o prevenci těchto případů!!

(25. 05. 2012 23:11)

denisa1234:presne tak,vsichni pitbulove i s jejich panicky,nikdy nikde jste a ni v blesku necetla,ze maltezacek,bisonek jorksir napadl,pokousal zranil dite,­babic­ku,de­decka­....tak si dejte joint a nezurte,skodi to,dle vasich prispevku jste bud zamestnencem,nebo dite tak to vas omlouva

(21. 06. 2012 21:54)

dejovaveronika:Také nechápu proč zrovna tohohle pejska jste takhle zveřejnili, nepřijde vám to nespravedlivé vůču ostatním pejskům?? Nechápu....!!!!

(23. 05. 2012 12:06)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy