Chalupu si pořídil v roce 1998. Nečekejte ale žádný velký luxus! V obýváku starší sedačky, nechybí tu ovšem moderní televize. Klasickou kuchyňskou sestavu byste hledali marně. Nahrazuje ji dvoudřez, pracovní deska, police a skříňky staré nejmíň půl století.

Žije z rakouské penze, role se mu nehrnou

Na své chalupě žije Landovský jen ve společnosti poloslepé kočky.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Na mužského, který tady žije sám, je ale v chalupě docela uklizeno. Vstupní dveře jsou rozdělené jako ve stáji na spodní a horní část. „Čekali jste koňskou hlavu, co?“ vítá Prominenty (TV Barrandov), poté, když otevřel vršek dveří.

„Beru normální rakouskou penzi, role mě už žádné asi nečekají,“ svěřuje se. Rád si zavzpomíná na tu svou excelentní z Černých baronů..“Já ale nejsem žádný herec! Až začnu hrát, zabalím to,“ brání se zarputile lichotkám.

Video
Video se připravuje ...

landovský TV Barrandov

Samotářský život mu vyhovuje

Nahlížíme do jednoduše zařízené kuchyně
Autor: Prominenti, TV Barrandov
V posledních letech platí za nezdvořilého mrzouta. „Já vím, že jsem problémový. Nesnáším, když mi někdo pořád říká, jak mám co dělat a co kdy říkat,“ uznává. Život ve dvou už si prý ve svých 75 letech nedovede představit.

A tak mu společnost dělá jen poloslepá kočka jménem Kočka a občas ho přijde navštívit jeho sestra. „Ta přece bydlí tady za rohem,“ pochvaluje si.

Zdroj: Prominenti (TV Barrandov). Celá reportáž se vysílá v sobotu 7.5. ve 22:00 po Barrandovském Videostopu.


Máte hezčí chalupu, chatu nebo zahradu než herec Pavel Landovský? Pak neváhejte a pošlete její fotky do unikátní soutěže NEJ Chaty a chalupy 2011! VSTUPTE ZDE:889612:gallery:true:true

Fotogalerie
9 fotografií