Tvarohový nanuk
Autor: Shutterstock.com
Tvarohový Míša

Potřebujete

1/2 balíčku vanilkového cukru
250 ml zakysané smetany
250 g měkkého tvarohu
100 g moučkového cukru

Postup

Dobře rozmíchejte tvaroh s kysanou smetanou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Směs dejte do formiček na nanuky a uložte na 12 hodin do mrazáku.

Jahodový nanuk
Autor: Shutterstock.com
Jahodový Mrož

Potřebujete

300 g čerstvých jahod
cukr krupici

Postup

Jahody omyjte a zbavte stopek. Okapané je dobře rozmixujte, podle chuti oslaďte a případně nařeďte trochou vody. Hotovou směs nalijte do malých plastových kelímků a přiklopte víčkem nebo dejte do formiček na nanuky. Nechte 12 hodin mrazit.

Náš tip

K jahodové dřeni můžete přidat třeba meruňkovou nebo z kiwi a budete mít nanuky pestrobarevné.