DISKUSE K ČLÁNKU

caroline198:Jak mám vložit do soutěže svého pejska???

(08. 08. 2009 20:29)

monicka05:Dobrý den můžete mi prosím někdo poradit jak se tu daji vložit fotky na soutěž nej pes?Děkuju

(21. 04. 2009 18:24)

benjy:Ja jsem poslal nový formulař na toho istého pejska. Teraz mám jedného pejska 2 krát. Vubec mi není jasné jak vkládat novú fotku, kterou jsem poslal. Da se ta fotka kterou jsem poslal vložit k me 1 fotce

(08. 04. 2009 23:38)

rudolf:Přidal jsem druhou fotku (jedna byla z druhého kola).
Dal jsem k ní text v domění, že text bude přiřazen k přidané fotce, "přemázl" jsem tím ale původní text u první fotky (z druhého kola).
Dotaz :
1. Text může být jen u jedné fotky ?
2. Jak můžu změnit text u fotky ?

(08. 04. 2009 20:56)

hance1964:Dobrý den,
dnes jsem na profilu vložila dvě fota, ale i přesto, že jsou ve formátu, jaký požadujete a přes uložení se mi nezobrazí v galerii.Je dána nějaká max.velikost snímku? Nebo se mi zobrazí později. Prosím o radu. Hanka

(08. 04. 2009 15:16)

redakcebleskcz:Dobrý den,
další fotografie vidíte ve svém profilu zatím pouze Vy. Na jejich zobrazení pro ostatní uživatele se stále pracuje. Sledujte náš web.

Vaše redakce Blesk.cz

(08. 04. 2009 15:29)

michmich:Tak kdy už konečně zprovozníte vkládání více fotek do profilu psa??? Slibovali jste,že to bude možné od 6.4. Pak se psalo,že během úterý......ale ona už je středa a stále nic.Je pravda,že se nepsalo jaké úterý

(08. 04. 2009 13:37)

vkládání více fotografií do profilu vašeho pejska je již i přes technické problémy zprovozněno.

Vaše redakce Blesk.cz

(08. 04. 2009 14:43)

davidx:V diskusi sice vyzýváte, aby se ještě nevkládaly další fotografie, nicméně u "Přidej svůj komentář" tvrdíte opak. Ne všichni jdou pro informace na diskusi, takže si zavádějícími pokyny sami vyrábíte problémy (duplicity až x-plicity).
Udělejte si v tom prosím pořádek.
Děkuji.

(08. 04. 2009 10:24)

davidx:O.K., už jste to dali pryč.
Kdy to ale bude fungovat ? Slibovali jste to už včera, skutek utek...
Chápu, technické problémy mohou být (jsme jenom lidé), ale nepůsobí dobře, když něco slíbíte a nesplníte ....

(08. 04. 2009 10:46)

08moncakadlecova:Děkujeme

(08. 04. 2009 08:28)

08moncakadlecova:Dobrý den, naším pejskem je Kely, která byla vyhlášena vítězkou v kategorii největší pes. Jsme z maličké vesnice, kde málem není ani kde koupit si Blesk, nikoho z Blesku neznáme a proto bych byla ráda, kdybyste přestali mít názor, že si redakce svého favorita vybrala. Co by z toho asi tak měli, vybrat si úplně cizího psa, který navíc podle Soňi není ani krásný (což nechápu, jak může říct, všichni pejsci jsou přeci krásní!) Chápu majitelku pejska Puf von Kratzau, že jí dost štvě, když v průběžném pořadí viděla, že její pejsek je na prvním místě a nakonec byl vítězem vyhlášen jiný pejsek, stejně tak chápu majitele druhého pejska, který měl více hlasů než my. My s Kelynkou přeci ale nemůžeme za to, že redakce z této kategorie pejsky vyřadila, protože do této kategorie nepatří. Proto bych byla ráda, kdybyste už naši Kelynku nechali na pokoji a pokud majitelka pejska Puf von Kratzau a majitel druhého pejska budou chtít, nám s Kelynkou nedělá problém, jim nějaký dárek z cen, které dostaneme po té poslat. Navíc dnes má Kelynka narozeniny, tak bych byla ráda, kdybyste jí vítězství (i když podle některých neoprávněné) aspoň dnes přáli. Moje adresa je 08mon­caka­dleco­va@sez­nam.cz, pokud se vám můj návrh líbí a přijde vám fér, tak se mi ozvěte. díky Monika

(08. 04. 2009 06:56)

rudolf:Kely vše nejlepší, ať Vám ještě dlouho přináší radost do života.
Berňák Ernie.

(08. 04. 2009 07:51)

ivet:Přeji Kelynce vše nejlepší

(08. 04. 2009 15:57)

redakcebleskcz:Krásný den,
nevkládejte prosím do systému fotografie vašich pejsků na více online přihláškách. Vaši pejsci by pak v systému byli duplicitně, každá fotografie se totiž ukládá pod novým ID číslem. Vydržte do zprovoznění editace profilů, v nich si budete moci další fotografie nahrát sami.

Vaše redakce Blesk.cz

(07. 04. 2009 13:29)

omlouváme se za zpoždění. Díky technickým problémům se nám zatím nepodařilo spustit možnost upravovat si svůj profil a přidávat fotografie. Na problému se intenzivně pracuje. Ještě dnes bude tato funkce zprovozněna.
Sledujte náš web.

Vaše redakce Blesk.cz

(07. 04. 2009 11:39)

davidx:docela vtipný komentář u Corrada - to byl ten seriálový policajt ?

(07. 04. 2009 08:20)

euserin:Dobrý večer všem přítomným.

Když jsem se dozvěděla o této soutěži, nedovedete si ani představit, co se u nás dělo! Mému příteli šla hlava kolem, z toho, jak jsem pořád fotila naše psí miminko Bernského Salašnického pejska. Lehl si tak, nahnul hlavičku, póza sem, póza tam, hned jsem to musela zdokumentovat, nafotit. Viděla jsem v něm jasného favorita, který se nejen zviditelní, já věřila, že ho budou všichni milovat a první místo bude v kapse.
Postupem času, při procházení se Vaší galerií, těch překrásných štěňátek, flekáčků, obříků, chlupáčů a srandistů ji zmizel úsměv a tím i jasná vidina našeho prvenství. Tolik krásných pejsků zde . . . Opravdu s úctou, jsme si všichni rovnocenní soupeři navzájem. To jsem nikde neviděla, opravdu, všem páničkům blahopřeji, jak krásné mazlíčky máte doma!

Ale k věci. Chtěla jsem se také vyjádřit k této soutěži. Nastoupili jsme sem všichni s tím, že celá republika, ať už z Aše nebo Brno zvolí toho NEJ PEJSKA! Každý den sledujeme, jak na tom naši chlupáči jsou. Bohužel, někdo má tisíce hlasů, ať už regulérně či nikoli, někdo méně. Někomu pomáhají přátelé, někdo kliká sám, o to přeci nejde. Ale bolí mne u srdce z toho, když se podívám na vítěze druhého kola, nezlobte se na mne, ale ani jeden pejsek mne nezaujal a našla bych tisíce krásnějších ve Vaší galerii (samozřejmě páničkům těchto pejskům gratuluji, ať už vyhráli tak či onak). TOTO MAJÍ BÝT TI NEJ, CO SI ZVOLIL NÁŠ NÁROD???? Zajímal by mne názor dalších, zde přítomných, jesli je to jen můj názor nebo jsem divná. Je pravda, že každý pejsek je krásný a něčim vyjímečný.

Doufám, že tímto dotazem nerozpoutám nějaké nové hádky, to bych nerada.

S pozdravem, Soňa

(06. 04. 2009 21:46)

schumafuk:No pozor, pozor!
Kritizovat redakci, nebo páníčky to se může ... Ale pejsky? To se nedělá !!!

(06. 04. 2009 21:53)

euserin:Já vim, ale LÍBÍ SE VÁM???

(06. 04. 2009 22:32)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy