DISKUSE K ČLÁNKU

pufvonkratzau:Vážení paní Ivanko, co je to hlasovací automat netuším. Jsem bězný uživatel PC.
Za to máme mnoho přátel a pro našeho pejska hlasovali lidé z celé ČR,Slovenska i Bulharska. To dokáže každý někoho nařknout z podvodu a prosadit si tak svého kandidáta. Nemůžete mít žádný důkaz, nic takového neexistovalo. Vaše stavonisko nás všechny, kteří jsme pro Pufa hlasovali uráží.
Blažena Čepelová

(05. 04. 2009 13:26)

redakcebleskcz:Vážená paní Čepelová,
Váš pejsek se opravdu s počtem hlasů 8 971 bodově umístil na 1. místě. Protože jste ho však přihlásila do kategorie Největší, kam rozhodně nepatří, protože je to yorkšírský teriér, byl vítězem vyhlášen pejsek, který se umístil na 3. místě. Na 2. místě je totiž také yorkšíráček. Tato kategorie byla určena psům velkého vzrůstu, proto jsme také žádali soutěžící, aby nám v této kategorii posílali váhu pejska a jeho výšku v kohoutku.
Pokud byste ho byla přihlásila do jiné kategorie, třeba Nejmenší, Nejroztomilejší nebo nejlegračnější, nestálo by jeho vítězství vůbec nic v cestě.
Vaše redakce Blesk.cz

(05. 04. 2009 17:51)

pufvonkratzau:Vážená redakce, velice děkuji za vysvětlení, ale pokud vím v podmínkách nikde neuvádíte, že do kategorie největší nemůže 8kg yorkšírský teriér, což je, ale že tam mohou pejsani nad 20 kg apod. Jak sami připouštíte, bylo nás víc. Určovat si nová pravidla po skončení soutěže je úžasné. Znovu žádám o opravu výsledků, podvody nesnáším. O odměnu mi nikdy nešlo, stejně jsem ji chtěla věnovat nějakému útulku a zároveň jsem chtěla vyzvat k tomu saménu i ostatní vítěze. Bylo by čestné, abyste si svoji chybu uvědomili a napravili.
Blažena Čepelová

(05. 04. 2009 20:35)

ivanka:Nezlobte se, přestože nesouhlasím s tím, že do této kategorie byli přihlášeni pejsci, kteří patří do jiné kategorie, vaše odpověď mě zarazila. Galerii postupně prohlížím a skoro celou kategorii nejmenších a největších byste museli vymazat, protože pouze pár přihlášených splnilo vámi daná kritéria, tedy váhu, výšku atd. Což se stalo i u pejska Pufa, tam byla dodána váha a tuším, že i výška. Zbytečně se tato soutěž znehodnocuje vašimi nevěrohodnými argumenty Pokud vím, po zadání pejska do galerie prochází schvalováním, mohli jste tedy pejska z tohoto důvodu neschválit do této kategorie a upozornit majitelku. Ušlechtilá myšlenka byla znehodnocena jak ze strany soutěžících, tak bohužel i z vaší.

(05. 04. 2009 20:56)

schumafuk:Nezlobte se Vážená redakce, ale tohle už je vrchol ...vždyť vy ani nevíte kolikátý Váš vítěz v kategorii největší byl ... Nebyl třetí, ale až čtvrtý ...
Kohopak jste ještě vyřadili aby Kely vyhrála?

(06. 04. 2009 21:12)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy