DISKUSE K ČLÁNKU

stuffa:Mě to urazilo.., protože moje Sway je krásná!!!!

(07. 04. 2009 12:28)

schumafuk:Pročítal jsem diskuzi ještě jednou a zarazila mě další věc ... to snad není ani možný
.... viz níže

Vážená paní Čepelová,
Váš pejsek se opravdu s počtem hlasů 8 971 bodově umístil na 1. místě. Protože jste ho však přihlásila do kategorie Největší, kam rozhodně nepatří, protože je to yorkšírský teriér, byl vítězem vyhlášen pejsek, který se umístil na 3. místě. Na 2. místě je totiž také yorkšíráček. Tato kategorie byla určena psům velkého vzrůstu, proto jsme také žádali soutěžící, aby nám v této kategorii posílali váhu pejska a jeho výšku v kohoutku.
Pokud byste ho byla přihlásila do jiné kategorie, třeba Nejmenší, Nejroztomilejší nebo nejlegračnější, nestálo by jeho vítězství vůbec nic v cestě.
Vaše redakce Blesk.cz
.......

Nezlobte se Vážená redakce, ale tohle už je vrchol ...vždyť vy ani nevíte kolikátý Váš vítěz v kategorii největší byl v konečném pořadí byl ... Nebyl třetí, ale až čtvrtý !!!...Kohopak jste ještě vyřadili aby Kely vyhrála? Že by na prvních místech v největších nakonec byli yorkšíři 3 ? ... tady fakt něco smrdí ....
Tohle jsou výsledky Kely: Počet hlasů: 6960 Pořadí v galerii: 4

schumafuk06. 04. 2009 21:12nahlásit

(06. 04. 2009 21:23)

davidx:Je to skutečně tak. V tom případě je záhadou, kdo se umístil v kategorii největší na třetím místě ! Podle mého názoru redakce nikoho nevyřadila, Kely se držela až do konce na třetím místě. Pořadí u ní je v galerii blbě. Sledoval jsem to, měl jsem tam psa.

(06. 04. 2009 21:42)

pufvonkratzau:Nemáte pravdu Kely ke konci hlasování byla na čtvrtém místě a tak taky skončila. Vím to naprosto jistě v galerii není chyba.

(06. 04. 2009 21:57)

davidx:Když to víte tak jistě, kdo byl na třetím místě ? Ale skutečně, neohlížejte se na pořadí uvedené v galerii.

(07. 04. 2009 08:12)

redakcebleskcz:Dobrý den,
4. místo u psa Kely se zobrazuje proto, že teoreticky je na 3. místě podle počtu hlasů pes, který byl z fotogalerie vyloučen již před cca měsícem kvůli podvodu. Protože je však uložen v systému, zobrazuje se i v přehledech. Nezbývá nám tedy asi nic jiného, než ho úplně vymazat.

Vaše redakce Blesk.cz

(07. 04. 2009 08:04)

redakcebleskcz:Ještě doplnění, jde o pejska s ID 16898 a v galerii se vám už cca měsíc nezobrazí.

(07. 04. 2009 08:08)

davidx:Vážení, vy, kteří tady spíláte redakci často nevybíravým a hulvátským způsobem :
Zklidněte hormony, pokud pejska chcete nechat v třetím kole, tak ho tam nechte, pokud ne, budete mít možnost ho vyřadit. Pokud ho necháte, tak si klikejte či neklikejte, pokuste se obejít hlasovací systém, nebo buďte "poctiví". Proboha !!!
O co jde ??? Někdy mám pocit (viz kauza von "Puf"), že jde málem o otázku života a smrti !!! Berte to prosím trochu s odstupem a nadhledem, jako příležitost, jak se na jednom místě doslova pokochat nádhernými pejsky - malými, velkými, ušatými, roztomilými, některými - zvláště štěňat - k sežrání, ...
Kdyby naši milovaní pejsci měli možnost číst tuto diskuzi, ti by se někdy divili až za ušima, cože to mají za páníčky !!

(06. 04. 2009 21:15)

ivanka:Já bych z toho udělala galerii s chatem bez hlasování, ale nějak se tomu redakce nevyjadřuje. Asi se bojí, že by měli menší návštěvnost Pejsky nechám, počkám kolik dostanou hlasů, ale i kdyby žádný, je to jedno, stejně to je jen fotka a ode mě mají hlas každý den, hlavně když něco prováděj. Ale jinak se těším na nové pejsky. Pokud se tedy ještě někdo přihlásí a pokud půjde doplnit fotky ke stávajícím pejskům, myslím, že galerie bude pěkná.

(06. 04. 2009 22:22)

nimako:Vážená redakce, mrzí mě, že jste z lidí kteří tímto zpsobem měli možnost zviditelnit svého mazla udělali totální idioti. Nemáte žádnou úroven o psech nic nevíte a celé to je jen fraška. Zůčastnila jsem se druhého kola a tímto způsobem se vám vysmívám do ksichtu celé hlasování a celá soutež je ubohá.Mrzí mě, že se nechalo nachytat tolik lidí.Redakce zřejmě neví co je to spravedlnost ale jak jinak co by jsme mohli čekat od blesku že?

(06. 04. 2009 19:45)

gordana:dvou předchozích kol jsem se zúčastnila,ale další soutěž už nepodstoupím.Možná se občas kouknu na nějaké pejsky,ve volné chvíli,ale jinak jsem se soutěží skončila,bylo to pro mne docela náročné,a stejně vítězí pejsci vybraní redakcí,takže bychom zcela určitě neměly s holkama úspěch.

(06. 04. 2009 18:50)

hnusopes3:Tak stejně jako kolo předchozí to kolo druhé je maximální možný podvod a výsměch do ksichtu všem lidem,kteří se zůčastnili této fiasko soutěže.Tolik podvodů a lží vykonáné na lidech ze strany Blesku se snad dá srovnávat jen s výsměchem Koženého a jeho knížkama.Lidé kteří se schovávají za celým tímto debaklem jsou hodni zlinčování a potrestání a nakopání do zadku!Iluze a lži se zabezpečením celé soutěže je jeden z mála hazení klacků pod nohy všem lidem,kteří poctivě hlasovaly.Nechat takovou volnou uličku podvodníkům pro jejich hadebný podvodný čin je tak ze strany rezie této klikací soutěže tak nezodpovědné že se slovy vulgarismu nejde ani říct.Milá redakce strčte si celou soutez do zadku!!!možná se někdo bude ohánět argumentama že není mou poviností se této soutěže zůčas­tnovat­.ALE!­!!..­.já jsem ten který věnoval této soutěži své iluze.Nejse jeden z těch ,který svojí nevýhrou co jen zvysuje sve sebevedomý a dáva na jevo svojí impulsivní a nasranou náladu otravuje ostatní lidé.Je mi fuk asi muj pes skončí s ušmudlanímy cca 5hlasy nebo bude jako první.CElá tahle soutěž muže vesele chodit kolem mého zadku,ale proboha nemotejte tady lidi!!

(06. 04. 2009 17:06)

davidx:Doporučuji : studenou sprchu nebo koňskou dávku uklidňujícího prostředku, pokud to nepomůže, nejlépe skotský střik. V krajním případě vyhledejte odbornou pomoc.

(06. 04. 2009 21:17)

jonasek:.... asi jde skutečně jen o návštěvnost, není od začátku soutěže regulerní,
přesně jak popisuje jeden názor. Dokud jsem mohla, dávala svému pejsku hlasy,
v žádném omezení to nebylo,
zdravím a někdy při lepší organizaci....

(06. 04. 2009 16:10)

22447:Johanko, pravda a nic nežli pravda!

(06. 04. 2009 11:54)

johanka:Bohužel souhlasím s názory, ve kterých se mluví o tom, že tato soutěž není spravedlivá. Je pravda, že každý z nás si myslí, že má doma toho nejkrásnějšího a nejlepšího pejska.... Když jsem si fotky pejsků prohlížela, musela jsem uznat, že jsou skoro všichni krásní a není snadné vybrat pár nejhezčích. Nebrečím, že se můj pejsek neumístil, ale vadí mi, když vidím, že některý má 28 tis. hlasů, což je blbost..... Také nechápu, jak může například v kategorii nejflekatější pes vyhrát takový, který má pár flíčků na hlavě..... Nepotřebuji podvádět, nepotřebuji automaty, MÁM DOMA TOHO NEJÚŽASNĚJŠÍHO PEJSKA a každý z ostatních, poctivě soutěžících, také.... Myslím, že do dalšího kola svého hafánka nepřihlásím, nepotřebujeme žadonit o nespravedlivé pořadí..... Pokud se nehlasuje poctivě a čestně, tak to nemá cenu. Redakci Blesku děkuji za snahu, zveřejnit krásnou soutěž. Všem pejskům vzkazujeme s Maxíkem pozdrav a děkujeme, že jsou naši kamarádi. Život se psem je krásný a ani nemusí ten náš zvítězit v soutěži Blesku, ani v jiné.....

(06. 04. 2009 10:58)

titulka: jak můžete pochybovat že ***o stupidní podvodná soutěž by mohla být regulérní? Jak může mít někdo přes 28 000 hlasů Já už se svému pejskovi omluvila že jsem ho vůbec přihlásila

(06. 04. 2009 11:03)

epbt:Dobrý den. Nevím co se stalo, ale najednou zmizel z hlavní lišty Blesk.cz - NEJ PES. Nyní se hůř vstupuje na diskuzi. Proč to?
Od dnešního dne mají jít vkládat další fotky k již vloženým psům do galerie. Nikde ale nevidím, jak na to. Děkuji za odpověď.

(06. 04. 2009 09:03)

titulka:Až začne hlasování samozřejmně velice "regulérní" , určitě se vám na liště zase objeví.

(06. 04. 2009 11:05)

davidx:Znovu se přimlouvám za zveřejnění prvních pěti (či deseti) v každé kategorii.
Skončili jsme na hezkém 5-tém místě, s nijak extrémně vysokým počtem hlasů. Nebyl jsem "klikač", můj pejsek má ale hodně obdivovatelů mezi sousedy a známými, ti mu vlastně ten výsledek udělali (snad i neznámí lidé, kterým se líbil).
Všechny jsem tak trochu motivoval tím, že pokud se umístí někde vpředu, budou ho vidět ve výsledcích (nepochyboval jsem o tom, že to bude stejné jako v prvním kole). Teď bohužel vypadám jako hlupák, který se nechal napálit redakcí Blesku, které podle mého názoru jde o pejsky až v druhé řadě. Přečtěte si prosím vámi stanovená pravidla pro druhé kolo a zamyslete se nad tím, co jste dodrželi.
Ještě jedna poznámka. Vyřazení Pufa von Kratzau z vámi uváděných důvodů ( byť zařazení do největších byla chyba majitele) až po ukončení soutěže je podlost. Stejně tak mohlo být vyřazeno štěně jak "příliš odrostlé", nějaký ušatec s tím, že má moc malé uši, flekatý, že není moc flekatý, nejmenší, že je trochu větší, atd.

(05. 04. 2009 22:15)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy