DISKUSE K ČLÁNKU

kermk:Přesně tak,také jsem počítala,že se umístíme někde vepředu...tak jsem čekala na vyhodnocení...A ted ani nevím,kolikátí jsme.Ale myslím,že alespon zveřejnění vždy první desítky by bylo také odměnou pro soutěžící,když už nic...

(05. 04. 2009 23:38)

rudolf:Davidx : souhlas.
Nevím, jaký problém má redakce se zveřejněním prvních pět či deseti v každé kategorii. Řada soutěžících by to jistě uvítala. Možná by se tím trochu "zahladily" průšvihy nezvládnutého druhého kola.

(06. 04. 2009 08:35)

redakcebleskcz:Dobrý den,
prvních 10 pejsků z každé kategorie dnes i s fotografiemi zveřejníme. Prosíme vás však o trpělivost. Jsme také jenom lidé. Předpokládáme, že to bude někdy odpoledne.

Vaše redakce Blesk.cz

(06. 04. 2009 09:46)

davidx:Mile jste mě překvapili, děkuji (i za ostatní pejskaře).

(06. 04. 2009 09:58)

stuffa:Dobrý den, přečetla jsem si spoustu příspěvků a moc se mi nelíbí, jak tu osočujete pejsky s vyšším počtem hlasů - můj pejsek má okolo šest tisíc hlasů a žádný automat jsem nikdy nepoužila, ani nevím, co to je.. jen mám spoutu přátel, spolužáků a pracovních kolegů, které jsem zapojila. Pomohla i rodina a hlasy jsem měla rázem. Proto bych hned nenapadala ostatní pejsky, kteří porazili ty naše a vaše..

(05. 04. 2009 21:43)

ivanka:Ale to jsem psala na hlavní diskuzi, pokud jste si dali práci a sehnali si lidi, tak OK, něco jste proto udělali, ale 25 000 hlasů je fakt už asi moc. Celá diskuze hlasovala pro útulkáče a taky mají přes 6000 hlasů, dá se to. Ale když se někdo pochlubí, že využil chyby systému, tak je něco špatně. Blahopřeji k dobrému umístění v soutěži

(05. 04. 2009 21:54)

schumafuk:No a máte to! Kam se na ně hrabeme všichni! Jak vidno níže, pravidla se mění až po skončení soutěže. Tak totiž nejspolehlivěji zařídíme aby vyhrál pes který je nám blízký . Přeci v nejpes - největší bylo yorkšíráků několik a to pěkně vypasených. Každý věděl jak je to v tomto případě myšleno. Asi i redakce, když tyto soutěžící nechala hlasovat, ale některé jiné ze soutěže vyřadila. Je to prostě tak jak jsem napsal v diskuzi ... redakce to nezvládá! Ano technicky, ani organizačně, ani morálně!!! Proto ještě jednou všechny vyzývám: BOJKOTUJTE 3. kolo !!!

(05. 04. 2009 20:27)

22447:jo,jo,přímo prapodivné hlasování,ale legulérnost odsouhlasena redakcí,takže zřejmě vše v pořádku. Třetí kolo bude ještě horší takže do toho nejdu.Redakce prostě nezaručuje zdárný průběh soutěže.

(05. 04. 2009 19:43)

pepino3019:Plně souhlasím, shodou okolností se mi do ruky připletlo připojení přes Ufon fofrinternet a tam se dalo hlasovat co kódy dovolily( a přiznávám tak 50"hlasů", který jsem si zneužil a na pořadí či jiném postavení to nemělo vliv ) , jakmile jsem přešel na avizované registrované hlasování tak byla hodina dodržena včetně 5-ti minutového přídavku na zpracování. To samé se dělo při hlasování z různých prohlížečů ( nezkoušeno, ale potvrzeno z důvěryhodnýcj zdrojů ). Proč tedy nejde varianta pouze hlasování zaregistrovaných, kde jistě Vaše IT to umí ochránit i před automaty. Možná je to proto, že se agentura může před inzerenty "chlubit" jakou má návštěvnost. Ale to jste vážení zneužili Fair Play. ADIOS

(05. 04. 2009 20:42)

michel75:Lidičky co je toto za soutěž??? Nazval bych to klikanou, 28.000 hlasů, není to divné??? Jedno kolo bohatě stačilo.

(05. 04. 2009 19:15)

sweetyna:Dobrý den, je mi velice líto, že tato soutěž takhle dopadla. Vyhráli ti, kteří neumí poctivě soutěžit a k výhře potřebují automaty! Já velice ráda soutěžím, ale tohle je fakt moc! Chci Vám všem říct, že každý máme doma toho nejkrásnějšího pejska a že ve hře nejde o to jenom vyhrát, ale taky si zahrát!!!

sweetyna

(05. 04. 2009 15:55)

kermk:Já tedy myslela,že vítězů je v každé kategorii deset?Kde se to tedy dovíme?Děkuji.

(05. 04. 2009 15:39)

redakcebleskcz:Dobrý den,
i v 1. kole byl v každé kategorii pouze jeden vítěz. Ostatních 9 jsme tam přidali jen pro zajímavost. V tomto 2. kole jsme vám prozměnu nabídli 100 šampiónů redakce a dále několikrát 10 šampiónů redakce dle ras.
Ve 3. kole již u každého pejska rovnou uvidíte na jakém místě momentálně je i 10 pejsků s nejvíce hlasy z každé kategorie. Každý uživatel si bude moci i profil svého mazlíčka upravovat a přidávat více jeho fotek.
Těšíme se ná vás ve 3. kole.

vaše redakce blesk.cz

(05. 04. 2009 17:40)

olusas:V tom případě jste nemuseli pořadí u jednotlivých pejsků smazat tak rychle,ne každý má možnost sedět nepřetržitě u PC a spousta soutěžících by uvítala informaci,jak jejich pejsek vlastně skončil

(05. 04. 2009 19:38)

sole:

(05. 04. 2009 19:54)

davidx:Tomu vážně nerozumím.
O vítězích je prosím jasno. Ale nevím proč by jste nemohli zveřejnit
2. až 10. -tého pejska v každé kategorii. Vzhledem k obrovskému počtu pejsků by to bylo k těm, co skončili za vítězi velice korektní. A určitě by to přivítali i ostatní. Vámi uváděný důvod budou mnozí chápat jako zástupný.

(05. 04. 2009 20:16)

anethqa:Dobrý den,zajímalo by mě proč v 1. kole bylo v každé kategorii 5 vítězů a ve druhém kole je v každé kategorii jen jeden vítěz.A proto bych chtěla vědět z jakého důvodu to tak je.Předem děkuji za odpověď.

(05. 04. 2009 14:43)

lumaacka: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 04. 2009 12:56)

pufvonkratzau:Vážení,
podávám stížnost na výsledky hlasování ankety nej-pes, kategorie největší.
Ačkoli náš kandidát /Puf von Kratzau/, byl až do poslední chvíle hlasování vykazován v průběžném pořadí na prvním místě a v okamžiku ukončení hlasování měl cca 8971 hlasů,
byla jako vítězka vyhlášena Kely s daleko nižším počtem bodů ,která byla v okamžiku ukončení na průběžném čtvrtém místě.
Žádám o vysvětlení jak je to vůbec možné a požaduji okamžitou opravu výsledků.
Výsledky považuji za podvod.
S pozdravem
Blažena Čepelová

(05. 04. 2009 12:48)

ivanka:Na vašeho psa bylo několikrát na hlavní diskuzi upozorňováno v souvislosti s naskakováním několika hlasů za minutu. Myslím, že redakce vyřadila ty kandidáty, u kterých bylo prokázáno použití hlasovacího automatu. Škoda jen, že to neudělala ve všech kategoriích. Možná, že toto je důvod proč váš pes nezvítězil.

(05. 04. 2009 13:03)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy