Společnost Mountfield odstartovala 11denní akci na nábytek a příslušenství za poloviční ceny. Sleva 50 % se vztahuje na křesla, stoly, lavice, lehátka, taburety, servírovací stolky, houpačky, slunečníky i polstrované potahy. To vše od čtvrtka 4. 4. do neděle 14. 4. 2013.

Nabídka stylů i materiálů nábytku je široká a zákazníci mají opravdu z čeho vybírat. Pro vyznavače moderního stylu je k dispozici ten z lehkého bezúdržbového hliníku nebo stylového ratanu. Milovníci dřeva mohou volit severskou borovici, tropické meranti i odolný teak. Například křeslo Dalby ze severské borovice si tak můžete pořídit za 1 225 Kč namísto původních 2 450 Kč, stylovou sestavu z oblíbeného umělého ratanu (4x křeslo Claudia včetně podsedáku a stůl) si namísto 24 360 Kč odnesete rovněž za polovinu, tedy za 12 180 Kč.

„Jednotlivé nábytkové prvky je mezi sebou možné libovolně kombinovat, takže zákazník si může vytvořit sestavu dle vkusu a velikosti své zahrady či balkonu. Není limitován výběrem předem určených sestav,“ říká produktová manažerka sortimentu zahradního nábytku a grilů Barbora Mudráková.   

Akční ceny se vztahují i na veškeré novinky. Za polovic zakoupíte například křeslo Naomi z šedého umělého ratanu vybavené unikátní funkcí – možností polohování. Za pozornost stojí také nové balkonové sestavy – Salma z ratanu a Julia z hliníku, díky kterým si můžete vytvořit pohodlný a vkusný kout nejen na zahradě, ale i na balkoně.

Nezbývá, než si dopřát šálek dobré kávy či skleničku vína a pohodlně relaxovat v designovém nábytku, který se stane šperkem vaší zahrady.