Nová prodejní akce Mountfieldu nazvaná „Slevy s vůní trávy“ se vztahuje na všechny rotační, robotické, strunové, bubnové sekačky a vyžínače a dále na zahradní traktory a jejich příslušenství. Výše cenového zvýhodnění se pohybuje v rozmezí 40 – 63 %.

„Jak už jsou naši zákazníci zvyklí, snažíme se být v jejich péči o zahradu co nejvíce nápomocní. Činíme tak především četnými cenovými zvýhodněními, a to právě na ty výrobky a produkty, které naši zákazníci zrovna nejvíce potřebují, “ popisuje Michal Pobežal, ředitel odboru obchodu společnosti Mountfield, podstatu prodejní akce „Slevy s vůní trávy“. 

Autor: Mountfield

V jedenáctidenní akci, jež trvá od 18. 4. do 28. 4., si tak může každý pořídit kvalitní rotační sekačku s benzinovým motorem už za 3 480 Kč nebo například nejprodávanější tuzemský model samochodné rotační sekačky MTF 4820 PD se slevou 6 800 Kč. Kdo uvažuje o koupi zahradního traktoru, má příležitost, protože ty startují už na ceně 25 500 Kč a slevy dosahují desítek tisíc. A nebyl by to Mountfield, průkopník moderního a komfortního způsobu sečení v podobě robotických sekaček, aby nezvýhodnil i tyto stroje. Jsou k dispozici už za 25 500 Kč a celkem 3 modely, včetně dvou novinek pro rok 2013, se nachází pod 30tisícovou hranicí.

„Pro všechny, kdo právě uvažují o koupi nové sekačky nebo traktoru, se jedná o jedinečnou šanci, jak na začátku sekací sezóny koupit tyto stroje za mimořádnou cenu,“ doplňuje Pobežal. Nabídka se přitom, jak se od největšího prodejce zahradní techniky očekává, skládá z bohatých a ucelených řad modelů, které vyhoví všem rozlohám, tvarům a povrchům zahrad. Nechme na okamžik mluvit čísla: 29 modelů elektrických, benzinových, pojezdových i tlačených rotačních sekaček, 12 modelů zahradních traktorů, 14 modelů strunových sekaček a vyžínačů, 5 modelů robotických sekaček a 5 modelů samochodných bubnových sekaček. To vše od předních evropských, amerických a japonských výrobců, jejichž obchodní úspěch je založen na prvotřídní kvalitě zpracování a materiálů, používání nejmodernějších technologií a na neustálém zvyšování uživatelského komfortu. 

Autor: Mountfield

Další výhodou, jež koupě v akci Mountfieldu představuje, jsou nadstandardní služby zdarma, které se na stroje vztahují a které mohou zahrnovat např. 7letou záruční lhůtu, sestavení, zprovoznění, odvoz až do domu komkoli po celé ČR aj. Zapomínat nesmíme ani na širokou servisní síť a s tím spojenou jistotou, že je o stroj dokonale postaráno – např. v rámci posezónních prohlídek zdarma.  

Více naleznete na www.mountfield.cz

Fotogalerie
4 fotografie