Zákazníky přitom netrápí, že svůj nový stroj budou moci letos poprvé použít až za nějaké dva měsíce. Proč by je to také trápilo. Vždyť vedle obrovské slevy ve výši až 47 % dostanou na kterýkoliv ze šesti nabízených modelů bubnových sekaček s kvalitními motory Briggs & Stratton či Honda ještě zdarma 7 letou záruku.

Díky sklopné konstrukci řídítek snadno uložíte bubnovou sekačku i do kufru osobního auta.
Autor: Mountfield

„Bubnové sekačky jsou ideálními pomocníky na sečení vysoké trávy na zahradách, v sadech nebo na louce. Ale výborně se hodí také i na likvidaci divokých a houževnatých porostů. Rychle a efektivně si dokáží poradit s vegetací vysokou až 1, 5 metru,“ vyzdvihuje jednu z předností odborník na tuto techniku Petr Zahrádka z Mountfieldu.  A dodává, že bubnovky posečený porost pokládají do úhledných řádků, takže je připraven pro okamžitý odvoz, nebo na sušení.

Žací nože jsou na žacím bubnu uloženy otočně, díky tomu se při nárazu na překážku nezničí, ale jen volně protočí.
Autor: Mountfield

Bubnové sekačky od Mountfieldu jsou dlouhodobě oblíbené, protože vynikají jednoduchou konstrukcí a díky tomu se snadno obsluhují a udržují. Jejich stabilitu a plynulou jízdu i ve svažitém terénu zajišťují robustní kola se šípovitým dezénem. „Nejžádanějším modelem je nyní samochodná bubnovka Perla BDR s motorem Briggs & Stratton o výkonu 6 HP a se záběrem sečení 58 centimetrů. Ta se nyní dá v jarní akci pořídit z původních 34 190 korun jen za 18 690 korun, tedy se slevou ve výši 15 500 korun,“ říká Zahrádka.

Bubnová Sekačka Perla s výkonným motorem je aktuálně jen za 18 690 korun.
Autor: Mountfield

Zajímavostí je, že do jarní slevové akce byla zařazena také horká novinka letošního roku. Tou je bubnová sekačka Vario BDR 583, která jako jediná na našem trhu je vybavena systémem plynulého zrychlování a zpomalování jízdy. Díky tomu se práce s tímto mimořádným strojem stává ještě pohodlnější a efektivnější.

Akční bubnovka! Výkonné bubnové sekačky lze nyní díky mimořádným slevám v jarní akci Mountfieldu pořídit se slevou až 47 procent.
Autor: Mountfield

Více na www.mountfield.cz