Podle aktuálních průzkumů hodlá letošní prázdniny strávit v Česku víc než 87 procent rodin. K létu na zahradě samozřejmě patří i koupání. Pochopitelně, že ve vlastním bazénu. Kdo zatím o soukromém moři jen uvažoval, měl by své sny co nejrychleji přetavit ve skutečnost.

Slevy na bazény 45 až 70 procent!

Rodinné bazény všeho druhu jsou totiž v těchto dnech zařazeny do obří slevománie, která začala ve všech prodejnách Mountfieldu.  Na všechny bazény jsou od nynějška až do 19. května slevy ve výši 45 až 70 procent.    

„Asi nejžádanější jsou bazény Azuro, které se v akční sadě dají pořídit už od 4 950 korun,“ říká Vratislav Antoš z bazénového centra v prodejně Mountfield v pražských Holešovicích. Dlouhodobá obliba tohoto typu bazénů je podle něho dána tím, že nabízejí širokou škálu možností jejich umístění. Díky výjimečné konstrukci a mimořádně trvanlivým materiálům je totiž můžete ponechat na povrchu, ale i částečně nebo úplně „schovat“ do terénu zahrady. Pak jsou téměř k nerozeznání od luxusních zapuštěných bazénů. Je rozumné i výhodné si bazén Azuro pořídit v některé z nabízených akčních sad. Obsahují totiž vše, co je k příjemnému koupání potřebné. Tedy vedle samotného bazénu také pískovou filtraci, solární ohřev, bazénové schůdky a samozřejmě i montáž bazénu a jeho zprovoznění.

Při nákupu zapuštěného bazénu nyní ušetříte desítky až stovky tisíc korun.
Autor: Mountfield
 

Nejvýhodnější jsou bazény s výbavou

 „Do naší krátkodobé akce jsme pochopitelně zařadili i všechny typy zapuštěných bazénů. Tedy bazény sklolaminátové, keramické, kompozitní a dokonce i letošní novinku, bazény design-kompozitní,“ upozorňuje Antoš.  Je samozřejmé, že i tyto bazény potřebují správnou technologii a doplňky. Proto v Mountfieldu nachystali pro své zákazníky bazénové výbavy, které obsahují vše potřebné ke komfortnímu koupání. Kromě jiného například plavecký protiproud, automatický vysavač nečistot, salinátor na úpravu vody nebo v posledních letech stále populárnější tepelné čerpadlo. „Pořídit si bazén v kompletu už s výbavou je podstatně výhodnější, než si k němu jednotlivé prvky výbavy dodatečně dokupovat,“ vysvětluje Antoš. A upozorňuje ještě na jednu podstatnou věc. S dopravou, instalací a zprovozněním bazénu si zákazníci Mountfieldu nemusí dělat starost. Vše zařídí speciálně vyškolení firemní bazénoví technici.

V krátkodobé bazénové slevománii můžete výrazně ušetřit kromě jiného i při nákupu posuvného zastřešení a lamelového zakrytí, moderních pískových filtrací i tepelných čerpadel a solárních systémů na ohřev bazénové vody. Do akce jsou zařazeny také solární a krycí plachty, bazénová chemie, bazénové vysavače nečistot nebo náhradní bazénové fólie s novými atraktivními vzory.

Pod posuvným bazénovým zastřešením se voda udržuje teplá a čistá.
Autor: Mountfield

Více na www.mountfield.cz