Něco pro kutily

Příklepová vrtačka Patriot, Mountfield, akční cena 1390 Kč
Příklepová vrtačka o příkonu 1 150 W je osazena standardním sklíčidlem pro upínání vrtáků s max. průměrem stopky 13mm. Zadní madlo a přední polohovatelná rukojeť umožňují pohodlné držení. Samozřejmostí je možnost levého a pravého chodu, aretace spínače a výběr ze dvou funkcí - vrtání a vrtání s příklepem. U této příklepové vrtačky je možnost přepnutí mezi dvěma rychlostmi otáček.

Autor: Mountfield

Elektrická pila Levita 180 ES, Mountfield, akční cena 2590 Kč
Tento nový model díky výkonnějšímu elektromotoru a skvělé řezné rychlosti dokáže zastoupit i benzínové pily. Díky velmi nízké provozní hmotnosti a ergonomicky tvarované rukojeti je práce při horizontální poloze pily mnohem snadnější. Bezpečnost je zajištěna mechanickou brzdou. Uživatel jistě ocení i automatické mazání oleje při řezání.

Autor: Mountfield

Vibrační bruska Patriot, Mountfield 690 Kč

Vibrační bruska VB0210 poskytuje dostatek pracovního výkonu. Systém upevnění brusného papíru drží papír při broušení velmi pevně. Bruska je dodávána s vakem na prach, což zaručuje větší čistotu pracovního prostředí. Jedná se tedy o kompaktní avšak výkonnou vibrační brusku se systémem upínaní, který neztrácí (na rozdíl od suchého zipu) na životnosti.

Autor: Mountfield

Překvapení pro zahrádkáře a chalupáře

Strunová sekačka LEVITA GT550, Mountfield, akční cena 1290 Kč
Tato strunová sekačka je určená k dosekávání okrasných trávníků v místech, kam už se běžně s rotační sekačkou nedostanete, k sečení trávy kolem zdí, plotů keřů, na cestách a v různých zákoutích kolem domu. Propracovaná ergonomie stojí za bezproblémovým a příjemným ovládáním stroje. Tento stroj je vybaven čelním dorazem spolu s opěrným kolečkem pro boční střih. Široké možnosti nastavení a polohování plně vyhoví individuálním potřebám každého uživatele.

Autor: Mountfield

Plotové nůžky LEVITA HT500, Mountfield, akční cena 940 Kč
Tyto plotové nůžky, vybavené motorem o výkonu 500 W, patří k cenově nejdostupnějším modelům, přesto jsou velmi kvalitní. Jsou ideálním pomocníkem na stříhání živých plotů. Delší střižná lišta o délce 46 cm je předurčují k údržbě větších ploch porostu.

Autor: Mountfield

Dárky, které oceníte společně

Plynový gril Char-Broil Smart, Mountfield, akční cena 6950 Kč
Jednoduchý, přesto výkonný plynový gril americké výroby je vybaven dvěma hořáky. Díky kolům jej snadno přemístíte z jednoho místa na druhé. Komfort při grilování podporuje teploměr na poklopu a postranní odkládací plochy. Elektronické zapalováním zažehnete hořáky ve dvou vteřinách. Kompaktní rozměry předurčují tento model i pro využití na terasách.

Autor: Mountfield

Infrasauna Samoa, Mountfield, akční cena 21950 Kč
Moderní infrasauna vyrobená z Kanadského jedlovce je vhodná pro jednu osobu. Je určena pro umístění v jakémkoli temperovaném interiéru (ložnice, domácí fitness, zimní zahrada). Výhodou infrasauny Samoa je, že k jejímu provozu není třeba žádné speciální odvětrávání. Infrasauna totiž nevytváří páru ani vysokou teplotu. Stačí přirozená cirkulace vzduchu v interiéru. V bohaté výbavě najdete také rádio/MP3 přehrávač s dálkovým ovládáním, ionizátor, teplotní senzor a jedno světlo na čtení. Ke snadnému ovládáním infrasauny slouží jeden vnitřní ovládací panel.

Autor: Mountfield