Značka Patriot se rychle stala oblíbenou nejen mezi kutily, ale oslovila i profesionály. „Kvalita nářadí je pro nás zásadní faktor, proto na výrobu dohlíží hned několik inspektorů kvality. Samozřejmostí je použití kvalitních materiálů,“ tvrdí Jiří Erben ze společnosti Mountfield. Zákazníky oslovily i více než příznivé ceny. „Ty jsme schopni nabízet díky optimalizaci výroby a logistiky.“ dodává.

Co je elektronářadí Patriot? V současné době představuje celkem 18 výrobků: AKU vrtačky (2 modely), příklepové vrtačky (2 modely), úhlové brusky (2 modely), stolní brusku, vibrační brusku, excentrickou brusku, oscilační brusku, přímočarou pilu, kotoučovou pilu, horní frézku, vrtací a bourací kladivo, hoblík, horkovzdušnou pistoli a leštičku.

V tuto chvíli navíc zákazníci Mountfieldu mohou elektronářadí PATRIOT pořídit ještě za výhodnější ceny, protože řada výrobků je zařazena do Věrnostního programu. Své naspořené body za nákupy tak každý může využít na pořízení atraktivních dárků za skvělé ceny.

Ruku v ruce s nářadím PATRIOT jdou i další novinky, jako třeba dílenský nábytek či boxy na nářadí od stejné značky, které slouží k přehlednému uspořádání nářadí.

Autor: Patriot

Vyhrajte svou Patriotku od Mountfieldu!

Příklepová vrtačka PATRIOT 1150 W

Je osazena standardním sklíčidlem pro upínání vrtáků s max. průměrem stopky 13 mm. Zadní madlo a přední polohovatelná rukojeť umožňují pohodlné držení. Samozřejmostí je možnost levého a pravého chodu, aretace spínače a vrtání s příklepem i bez.

Autor: Patriot

Přímočará pila PATRIOT 710 W

Robustní stroj s masivní slitinovou převodovou skříní. Pogumované držadlo umožňuje komfortní a pevný úchop. Pila je vybavena laserovým pravítkem napájeným 2 AAA bateriemi a mechanismem úhlové aretace, umožňujícím boční posun základny. Nespornou výhodou přímočaré pily je beznářaďové upínání plátku.

Autor: Patriot

Kotoučová pila PATRIOT 1300 W

Má příkon 1300 W a kotouč o průměru 185 mm, nastavitelnou kluznou desku a konektor pro připojení vysavače. Umožňuje nastavit hloubku a úhel řezu. Samozřejmostí je možnost uchycení kovového příložníku a aretace hřídele pro jednoduchou manipulaci s kotoučem.

Autor: Patriot

Otázka:

Jaký je maximální počet otáček úhlové brusky Patriot 900 W, 125 mm?

a) 5800 ot/min

b) 9500 ot/min

c) 11000 ot/min

Soutěž byla ukončena. Mezi šťastné výherce patří:

Ivana Plechatá, Kubelíkova 58, Praha 3 13000

Martina Bancířová, Křivá 11, Vratimov 73932

Jaromír Lupčík, Čsl. armády 1080/32, Děčín 1 40501

Kompletní pravidla celé soutěže naleznete zde.