V Mountfieldu si totiž můžete v mimořádné akci Všechny zapuštěné bazény za 1/3 ceny pořídit krásný rodinný bazén o dvě třetiny levněji.

Mimořádně oblíbené jsou sklolaminátové bazény Calypso. Například model Ikaros, jehož prodejní cena je 212 500 korun nyní pořídíte za pouhých 70 848 Kč.
Autor: Mountfield

A díky tomu můžete podle modelu, pro který se rozhodnete, ušetřit nemalé peníze - a mohou to být desítky i stovky tisíc korun. A to už stojí za úvahu…

V nabídce jsou kopané bazény z celého světa, více než 50 modelů různých velikostí, tvarů a hloubek. Od foliových bazénů Ibiza přes luxusní sklolaminátové modely Calypso a Calypso Trend Line, designové keramické bazény Excelence a Compact. Ale jsou tu také americké kompozitní bazény Fort Wayne nebo design-kompozitní Métropole s francouzským šarmem, u nichž si lze dokonce nadefinovat i dno s více úrovněmi, tedy s mělčinou pro děti a relaxaci a hloubkou pro skoky do vody. Jde tedy o modely, které lze vytvořit doslova na míru podle přání zákazníka.

Bazény Fort Wayne ze speciálních kompozitních panelů patří ke světové špičce. Můžete si u nich určit velikost, tvar i profil víceúrovňového dna. A cena? Model Lap Pool 1 pořídíte nyní místo 198 130 Kč jen za 60 057 Kč.
Autor: Mountfield

Zajímavé jsou i garance, na všechny bazény se vztahuje bezplatná prodloužená záruka 7 až 30 let. Svůj vysněný bazén si tedy vybere opravdu každý. Inspirovat se také můžete na webových stránkách bazeny.mountfield.cz.

Za pouhou 1/3 ceny si lze teď z více než 50 modelů bazénů vybrat i některý z keramických bazénů řady Excelence a Compact. Na snímku elegantní Ametyst.
Autor: Mountfield

S konkrétním výběrem vám ochotně pomohou naši bazénoví specialisté, kteří vám také připraví nezávaznou kalkulaci včetně náležité výbavy bazénu, jeho dopravy, odborné montáže a zprovoznění.