Nádherné sekačky, zahradní traktory, křovinořezy, kompletní sortiment nadzemních i luxusních zapuštěných bazénů a všechno příslušenství k nim, akrylátové i nafukovací vířivky, zahradní nábytek a grily, zahradní i dílenské nářadí, AKU zahradní technika, čerpadla, hadice a tisíce dalších výrobků… prostě cokoliv vás napadne ze sortimentu Mountfieldu, je teď za polovinu ceny, tedy se slevou 50 %!

V galaktickém výprodeji Všechno za polovinu je také všechen zahradní nábytek z tahokovu, teaku, kompozitu, eukalyptu, hliníku a ratanu, celkem 85 prvků, z nichž si lze nakombinovat krásné sestavy, a to už v ceně od 6 555 korun. Na snímku elegantní eukalyptová sestava Orlando.
Autor: Mountfield

Kruhové i oválné bazény Azuro Vario v různých velikostech se dají instalovat za jediný den. A cena? V současné akci za polovic - tedy už od 5 020 Kč.
Autor: Mountfield

„Stačí se podívat na www.mountfield.cz a zjistíte, že jsme do akce zařadili i všechen podzimní sortiment. Tedy všech 19 modelů benzinových a elektrických řetězových pil, štípačky dřeva, drtiče, štěpkovače nebo 34 modelů elegantních krbových kamen,“ říká František Turek z Mountfieldu. 

Díky aktuálním 50 % výprodejovým cenám se vyplatí myslet už na příští měsíce. Ke zpracování palivového dřeva se vám výborně hodí třeba benzinová pila. Například šikovná a výkonná Oleo-Mac GS 410 CX teď vyjde na pouhých 5 495 Kč.
Autor: Mountfield

 

Jede jako drak. Benzinovou sekačku G48 TBR Allroad Plus 4 s americkým OHV motorem Briggs&Stratton o výkonu 2,13 kW, která má záběr 46 cm a kromě jiného i mulčovací funkci dostanete ve výprodejové akci místo 21 190 Kč za polovic, tedy za 10 595 Kč.
Autor: Mountfield
Jinými slovy si teď u nás v Mountfieldu v předstihu, pohodlně a především velmi výhodně pořídíte spoustu pomocníků, které budete už zanedlouho na zahradě nebo kolem domu moci aktivně využívat.

Galaktické 50% slevy jsou samozřejmě také na všechny rodinné infrasauny a finské sauny, které právě před příchodem podzimních a zimních měsíců patří k velmi žádaným.

V zimě báječně prohřeje celé tělo a utuží zdraví. Infrasauna Arawa jedna z devíti nabízených modelů, vynikne i v menším prostoru. Má 4 keramická topidla a bohatou výbavu včetně například radia/MP3 a ionizátoru - nyní vyjde místo 32 990 Kč jen na 16 495 Kč.
Autor: Mountfield

Atraktivní krbová kamna Azul s obkladem z přírodního pískovce, úsporným terciárním spalováním, funkcí Easy Control, výkonem 3-6,4 kW a schopností vytápět až 120 m3. Paráda za polovinu ceny, tedy jen za 14 950 Kč. A k tomu 3letá záruka a doprava zdarma.
Autor: Mountfield

Na mnohé výrobky z nabídky Mountfieldu přitom dostanete prodloužené 3leté nebo 7leté záruky a získáte i doprovodné služby jako je bezplatné sestavení výrobku, doprava zdarma, bezplatný posezonní servis a mnohé další.

Všechno zboží si přitom můžete zakoupit prostřednictvím e-shopu z pohodlí svého domova nebo se vypravit do kteréhokoliv z našich 57 prodejních center.  Budete  vítáni - GALAKTICKÝ VÝPRODEJ VŠECHNO ZA POLOVIC je tu nyní pro vás.