Kromě běžných povrchů z masivního dřeva, laminátu či dýhy jsou dnes často používány i neobvyklé materiály, jako např. polyrey, alucobond, broušený nerez, exotické dřeviny či speciální desky z pryskyřic a umělých hmot. Jednotlivé druhy povrchů přitom můžete vybírat ze široké škály barev, ať již přírodních v dezénu dřeva či v barevné stupnici RAL.

Autor: Next, s.r.o.

Vhodný povrch jistě naleznete i do náročného vnějšího prostředí. Velice efektní jsou prosklené varianty a dveře s bočními a horními světlíky. Konstrukce rámu a okolí dveří pak splňuje nejen požadavky na danou úroveň zabezpečení, ale zároveň je skryta obložením, sladěným s vlastním provedením dveří. Použité sklo je vždy bezpečnostní s dostatečným tepelným odporem. Nepřehlédnutelným detailem jsou i obvodové lišty z broušeného nerezu, které poskytují dveřím maximální odolnost a dlouhou životnost.

Samostatnou kapitolou jsou repliky historických dveří, které skrývají plnohodnotné bezpečnostní jádro a umožní řešení bezpečnosti v památkově chráněných objektech. Pro renovace dveří doporučujeme obrátit se vždy na odbornou firmu, která má zkušenosti s tímto typem zakázek.

Autor: Next, s.r.o.

Více inspirace naleznete na www.next.cz