Když chcete vrátit lesk prasklému stínítku na lampě po babičce, nepotřebujete na to specializovanou firmu, i lino do dětského pokoje položíte sami. I když… úplně sami vlastně ne. Jednoho nepostradatelného pomocníka přece jen oceníte: lepidlo Pattex Chemoprén!

Lepidla Pattex Chemoprén za sebou mají ty nejlepší reference. Používali je kutilové i profesionálové už dvě generace nazpět. Právě tahle lepidla možná pomáhala při stavění vašeho prvního pískoviště či domku pro panenky, když jste byli ještě malí. A dnes mohou pomáhat i vám.

Autor: Pattex


Pro Pattex Chemoprén Univerzál si můžete vymyslet takřka jakoukoliv práci. Od přilepení nového věšáku v předsíni (kdo by dneska bral do ruky kladivo?!), lepení prasklých stínítek, hrnečků, květníků, uvolněných rukojetí na nářadí či kuchyňském náčiní, až klidně po pokládání zmiňovaného linolea (nebo marmolea, korkové podlahy…). Pattex Chemoprén Univerzál, jak už totiž jeho název říká, je lepidlo, které přilepí téměř všechny materiály: dřevo, papír, kov, plasty, gumu, sklo… Bez námahy a se zárukou dobrého výsledku!

Ulomený podpatek, naprasklou podrážku, nebo odlepenou stélku zachráníte s Pattexem Chemoprén Obuv.

Autor: Pattex

Potřebujete lepit něco většího a těžšího? Třeba práh, schodnice, obložení za kuchyňskou linkou? Montážní lepidlo Pattex ONE FOR ALL se o to spolehlivě postará. Snadno se aplikuje, má vysokou počáteční pevnost a slepíte s ním spousty materiálů.

Pattex vám dokáže pomoct opravdu kdykoliv a kdekoliv.  Podrobnosti, nápady a inspiraci naleznete na www.pattex.cz.

Soutěžní otázka:

Pattex Chemoprén patří mezi lepidla:

a)     Kontaktní

b)     Sekundová

c)     Montážní

Soutěž byla ukončena. Výherci se stávají:

Polančiková Eva, Praha 3
Čiháková Katarína, Praha 6

Celá pravidla soutěže naleznete zde.