Série TIGO - to jsou (nejen) hravé barvy 

Řada Jika Tigo byla navržena designérem Michalem Janků a to speciálně se zaměřením na řešení malých koupelen. Hravá kolekce, která řeší problém praktického využití omezeného prostoru, svým vzhledem evokuje harmonii, čistotu a zároveň pocit luxusu. Série Tigo se vyznačuje svou nadčasovostí jednotlivých prvků, kvalitou a v neposlední řadě snadnou údržbou.

Autor: Jika

Do malých prostor jistě oceníte například asymetrický sprchový kout s unikátními rozměry 80 x 100 cm. Tigo sprchový kout představuje optimální řešení do úzkého a dlouhého koupelnového prostoru, který nelze přestavět. Pokud máte v koupelně dostatek prostoru i pro vanu, ale nechcete se vzdát pohodlného sprchování, pak neváhejte a ze série Tigo si vyberte ergonomicky tvarovanou vanu, jež doplňuje praktická vanová zástěna.

Koupelnu také ozvláštní unikátní Tigo umyvadlo, které s rozměry 65, 80 a 100 cm a hloubka pouhých 38,5 cm nezabírá příliš místa. Naopak poskytuje užitečnou odkládací plochu. Boj o prostor před zrcadlem může vyřešit i dvojumyvadlo Tigo s šířkou 125 cm a hloubkou 38,5 cm. V nabídce této série najdete také obklady, díky nim si můžete nadekorovat koupelnu podle svých oblíbených barev.

Autor: Jika

Například kolekce Zoom Dekor malý prostor provzdušní a dodá mu velmi moderní vzhled. Obklady Zoom o rozměrech 21,4 x 61 cm přinášejí svěžest a osobitost a je určena především pro ty, kteří milují barvy.